EXPERT TIP - 20.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 6.5.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Matěj Bohůnek

Obránce Slavie Matěj Bohůnek tipuje další kolo! Překonáte ho svým odhadem, nebo nejvíce trefených výsledků nasbírá právě hráč českobudějovického celku, který v mládežnických kategoriích působil i v Lokomotivě ČB?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 31 - 38 - 31 %
Komentář experta:

Čeká nás utkání sousedů v tabulce, které jistě přinese velmi zajímavý fotbal. Oba týmy na jaře střídají horší okamžiky s těmi lepšími, Čtyráku se však venku příliš nedaří, proto tipuji vítězství domácích.

Tip experta: 2 23 - 23 - 54 %
Komentář experta:

Nemanice jsou na jaře velmi silný soupeř, navíc v domácím prostředí. Velešín však svými výkony potvrzuje své postavení v tabulce, diváci se tak mohou těšit na pohledný zápas, který skončí šťastněji pro domácí.

Tip experta: 0 38 - 31 - 31 %
Komentář experta:

Zápas ze dna tabulky, který může napovědět, kdo se bude muset na konci sezóny se soutěží loučit. Jindřichův Hradec má velmi mladý a dynamický tým, pro Novou Bystřici zase mluví zkušenosti a skvělé individuality, jež působily ve vyšších soutěžích. Žádný z týmů misku vah na svou stranu nepřeváží a zápas skončí remízou.

Tip experta: 0 23 - 15 - 62 %
Komentář experta:

Další velmi zapeklitý rébus. Oba týmy předvádí útočný fotbal a vstřelené góly na jejich kontě jenom potvrzují silnou ofenzivní stránku těchto celků. Dobrou Vodu však lehce tlačí bota v obraně, jelikož inkasovali spoustu branek. Vidím to na otevřený zápas plný gólů s nerozhodným výsledkem.

Tip experta: 1 15 - 23 - 62 %
Komentář experta:

Nová Včelnice zajíždí na horkou půdu do Větřní, odkud se body lehce nevozí. Lídr tabulky bude muset čelit zarputilosti domácích v čele se zkušenými harcovníky. Teď si spíše přeji, než abych objektivně tipoval, a doufám, že Včelnice odjede domů s prázdnou.

Tip experta: 2 8 - 23 - 69 %
Komentář experta:

Přestože to nebude lehký zápas, musím tipovat naše vítězství, za prvé by mě jinak trenér Kladenský nejspíš nepostavil a za druhé nám opravdu věřím. Jedeme v současnosti na vítězné vlně a doufám tedy, že budeme pokračovat v našich výkonech. Ještě si dovolím tipnout (jako ostatně před každým zápasem), že vstřelím gól. Můžete se podívat na mé statistiky a odvodit si, kolikrát mi tento tip vyšel. (smích)

Tip experta: 1 54 - 15 - 31 %
Komentář experta:

A další boj z chvostu tabulky mezi týmy, ve kterých jsem chvíli působil. Lokomotiva jde v posledních týdnech výkonnostně nahoru, Roudné však umí vytěžit ze svého velkého hřiště maximum. Čeká nás bojovný zápas, který vyzní lépe pro domácí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Václav Kotyza 4
2. Ondřej Jánošík 4
3. Pavel Fryš 4
4. Pavlína Nebeská 3
5. Štefan Valigurský 3
6. Martin Blazek 2
7. Jakub Matějka 2
8. Miroslav Slípka 2
9. Patrik Raab 2
10. pavel mikšátko 1
11. Jan Čermák 1
12. Martin Nebeský 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.