L. Kitzler 38.
T. Pintér 58. (p.)
J. Zedek 89.
3:2
(1:1)
21. P. Janeček
70. T. Pintér (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnaný zápas rozhodla Zedkova branka z 89. minuty! Plánští se výhrou dostali i do finále poháru!


Branky


38. L. Kitzler , 58. T. Pintér (p.) , 89. J. Zedek - 21. P. Janeček , 70. T. Pintér (vl.)
0

Čtyři Dvory uštědřily na podzim Plané debakl, Cimbůrkovi svěřenci tak měli budějovickým sousedům co vracet. A po napínavém průběhu zajistil domácím tříbodový zisk střídající Jaroslav Zedek. A domácí radost byla dvojnásobná - nejenže získali tři body do tabulky, ale po domluvě mezi celky se utkání hrálo zároveň i jako semifinále krajského poháru, ve kterém los svedl právě Planou a Čtyrák proti sobě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Janečkovu dorážku zareagoval Kitzler

V Plané se hrál od úvodu vyrovnaný, zajíavý zápas. Čtyři Dvory v prvním dějství o něco lépe kombinavaly, i když jejich akce končily převážně před vápnem, domácí zase spoléhali na rychlé brejky, kdy se od čtyřdvorských obránců uměl odpoutat Balogh. V zápase ale střelecké kopačky nenazul, jen v prvním poločase šel dvakrát sám proti brankáři Souhradovi, ani v jednom případě ale neuspěl.

 

Hosté se tak dostali do vedení, kdy po rychlé akci dorážel za Nováčkova záda do šibenice Janeček - 0:1. Planá ale za čtvrthodinku kontrovala Kitzlerem, který dotlačil do brány centr Řehoře, jenž prošel celým pokutovým uzemím a plánský hráč byl včas na zadní tyči - 1:1

Domácí v otevřeném závěru urvali výhru

Plané vyšel vstup do druhé půle a v 58. minutě přišla odměna - ujala se totiž vedení po proměněné penaltě T. Pintérem za ruku v pokutovém území - 2:1. Hosty inkasovaný gól probral a výrazně přidali. V 70. minutě se po individuální akci prosadil z levé strany hostující hrác, po teči domácího T. Pintéra se míč dostal až do sítě - 2:2. Čtyři Dvory využily čerstvých sil na hřišti a v této fázi utkání převyšovaly plánský celek a dokázaly mu zatápět.

 

Do konce utkání se hrálo bez zábran, žádný z týmů nekoukal po ubojování bodu, oba týmy si myslely na výhru. Nakonec se jako šťastnější celek ukázali domácí a v 89. minutě po Zedkově “neuvěřitelné” petelici z velkého vápna se míč i za pomoci skluzujícího Kubíčka dostal až za brankovou čáru. Gólman hostů Souhrada byl Zedkovou ránou tak překvapen, že balón nedokázal zkrotit a ten se záhadným způsobem zavlnil v síti - 3:2. Plánští tak získali tři body do tabulky, ale možná ještě převážila radost z postupu do finále krajského poháru. Čtyři Dvory a Planá se měly utkat v semifinále, po dohodě se ale kluby rozhodly středeční utkání v náročném programu nesehrát a po domluvě právě tento zápas rozhodl o tom, že Plánští míří do finále (v případě remízy by se kopal penaltový rozstřel).



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (hrající asistent trenéra SK Planá): "K utkání jsme byli po dlouhé době připraveni opět v hojném počtu, částečně se nám vyprázdnila marodka, která nás poslední tři zápasy trápila. Což se projevilo i v závěru utkání, kdy jsme mohli čtyřikrát vystřídat. Utkání by možná o něco více slušela remíza, ale my jsme tentokrát byli šťastnější a troufnu si říci, že jsme měli více vyložených příležitostí. Tímto utkáním jsme postoupili i do finále krajského poháru, což byl náš takový předsezónní cíl. Chtěl vyzdvihnout výkon Ondry Hotového a Tomáše Plojhara, po přestěhování na pravou stranu zálohy. V pondělí jedeme do Včelnice a budeme se snažit urvat minimálně bod, jsme vcelku všichni zdraví a tak se nemáme čeho obávat."

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): "Docela vyrovnaný zápas, plichta by tomu slušela a odpovídala. Jenomže výsledek je takový, že minutu před koncem nedokážeme odkopnout balón a tím je hotovo, vymalováno. Oba týmy měly šance strhnout vedení na svou stranu. Rozhodl ale náš nedůraz. Zápas se povedl Petru Váňovi, který nastoupil nejdříve na halvu a pak se přesunul na předstopera, a podal nadstandardní výkon."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - O. Hotový [-] , L. Kitzler [-] (85. P. Požárek [-] ) , T. Řehoř [-] , M. Turek [-] , J. Pintér [-] , Z. Lexa [-] (47. J. Zedek [-] ) , P. Vobořil [-] (90. L. Fujdiar [-] ) , L. Balogh [-] (77. R. Kubíček [-] ) , T. Pintér [-] , T. Plojhar [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
J. Souhrada [-] - D. Svoboda [-] , P. Váňa [-] , M. Havelec [-] , J. Příhoda [-] , V. Slepička [-] , T. Vajo [-] (73. M. Matušek [-] ) , P. Janeček [-] (83. A. Čepička [-] ) , T. Pecha [-] , V. Tlachač [-] (65. L. Nečekal [-] ) , P. Raab [-] (71. M. Rachač [-] )

ŽK: 43. T. Pintér , 66. J. Pintér , 76. L. Balogh .
Hráči zápasu: O. Hotový , T. Plojhar - P. Váňa .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - VÍTEK Miroslav, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.