Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semerádovy góly pomohly Velešínu k překonání Nemanic


Branky


0

Očekával se kvalitní zápas týmů, kterým nedělá problém střílet branky. A co se týče branek, tak se to také naplnilo. Domácí ale v utkání tahali za kratší konec a museli se před Velešínskými sklonit. Dvoubrankový náskok, který už Nemanice nedohnaly, zařídil Velešínu Tomáš Semerád.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semerád se štěstím dostal míč do sítě

 Velešín byl v první půli aktivnějším celkem a šel do vedení díky odvaze útočníka Semeráda vystřelit z dvaceti metrů. Brankář Růna vyrazil míč na tyč, od ní se ale balón odrazil zpátky do gólmana a ten už se mohl jen nešťastně ohlédnout, jak míří do sítě – 0:1. Další šance zůstaly nevyužity.

Motl měl na kopačce v nastavení vyrovnání

Hned zkraje druhého poločasu šli hosté do dvoubrankového vedení. A opět u toho byl Semerád, který vedl brejk a lobem přes gólmana Růnu se prosadil – 0:2.

 

Nemaničtí se ale nadechli. Nemanice se tak poprvé radovaly v 60. minutě, a byl to krásný gól po povedené kombinaci. Hráč prošel kolem brankové čáry a nahrál na penaltu, kde byl zcela sám Novotný a poslal míč Kothánkovi do protipohybu do šibenice – 1:2. Domácí ve druhém poločase přitopili pod kotlem a dostávali se před Kothánka. Jenomže v koncovce se jim nedařilo, zvlášť Bašta nedokázal při třech tutovkách procpat míč do sítě.

 

A tak udeřilo v 85. minutě na druhé straně. Nakopnutý balón z půlky nevylákal Růnu vyběhnout, využil toho Fišer, který dosprintoval k velkému vápnu, podařilo se mu udělat těsně před brankovou čárou kličku brankáři, aby pak pohodlně zavezl míč do sítě – 1:3.

 

Domácí v 88. minutě ještě snížili, když se odražený balón po na krátko sehraném rohu ocitl volný ve vápně, nejdříve u něj byl Lukáš a volejem propálil Kothánka, který ani nyní neměl nárok, domácí hráč opět trefil růžek – 2:3. A Nemanice div že nestihly vyrovnání. Motl přestřelil z úrovně penalty bránu!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Úroveň zápasu ovlivnil fakt, že obě mužstva nenastoupila v ideálním složení, a tak se hrála kopaná spíše průměrné úrovně. Domácí se snažili hrozit přihrávkou na rozběhnutého útočníka, my zase kombinací po zemi. Z naší strany se opět opakoval scénář ,kdy se poměrně lehce dostaneme do několika brankového vedení a stejně lehce o ně přijdeme a poslední minuty jsou o nervy.

SK Nemanice
Miroslav Dubský (trenér): „0:1 jsme prohrávali, Velešín hrál dobře a byl lepší. Hned na začátku druhé půle jsme dostali druhý gól a museli tak dotahovat, srovnali jsme hru a byl to vyrovnaný zápas, hodně šancí jsme zahodili, remíza by byla spravedlivá. U nás se dařilo Kochlöflovi a Novotnému.“



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - T. Semerád [-] (88. R. Šebesta [-] ) , J. Grznárik [-] , J. Rozkošný [-] , J. Falc [-] , J. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] (90. M. Kysela [-] ) , F. Zimek [-] , T. Pomije [-] , J. Trummer [-] (36. T. Jirský [-] ) , J. Severa [-] (64. P. Fišer [-] )

SK Nemanice
T. Růna [-] - M. Strnad [-] , A. Motl [-] , A. Benkovský [-] , K. Zatloukal [-] - M. Novotný [-] , J. Lukáš [-] , R. Kochlöfl [-] , M. Severa [-] - V. Bašta [-] , S. Dubský [-] (62. J. Křiváček [-] )

ŽK: 28. J. Zatloukal , 54. J. Rozkošný , 82. J. Grznárik , 82. P. Fišer , 90. J. Falc - 57. J. Lukáš , 81. V. Bašta .
Hráči zápasu: T. Semerád - R. Kochlöfl , M. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.