EXPERT TIP - 11.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 6.11.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Stanislav Kubašta

Čas nezadržitelně beží dál a kalendáře ukazují další čtvrtek. A pro nás to znamená jediné, pojďme se opět trochu navnadin na další kolo a další hrací dny. Představme si nadecházející soupeře a pobavme se o tom, které utkání se vyplatí nejvíce navštívit. To je ale ostatně na Vás a na Vašem rozhodnutí. Teď se ale opravdu pojďme na vše podívat více z blízka s tipy našeho experta, Stanislava Kubašty. Přeji příjemnou zábavu a dobrou volbu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sulislav se konečně začíná zvedat a Baník se stále drží v dobré formě, proto by mohl být tento zápas velmi zajímavý a atraktivní. Ve střední části hřiště bude ale hra nejspíš váznout. Pravděpodobně se bude rozhodovat až ve druhé půli a nic nebude tak jednoznačné. Přesto se také přikláníme spíše k výhře Baníku, který má navíc výhodu domácího prostředí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Halže je jasným favoritem a s Borem by si měla hladce poradit. Bor sice dokáže odehrát hodně povedený zápas, ale Halži nijak neochromí ani případné vedení Boru a zápas určitě strhne za každou cenu na svou stranu.

Tip experta: 2 11 - 0 - 89 %
Komentář experta:

Kladruby o víkendu padly v Tisové a bude velmi těžké se z porážky proti Újezdu otřepat. Sparta je favoritem a měla by mít vše pod kontrolou. Kladruby by podcenit určitě neměla.

Tip experta: 1 56 - 0 - 44 %
Komentář experta:

Trpísty se sice zvedly, ale favoritem je přesto Zetor. Ten bude dobře bránit a v útoku pak dokáže úderně zakončovat. Klíčový rozdíl bude v defenzivách, tam Trpísty mírně ztrácí, a proto dostanou více gólů.

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Lesná se trápí, ale Lázně jsou hodně nestabilní. Přesto by si v tomto utkání měly bez potíží poradit. Ujmou se iniciativy, nastřílí dost branek a už po první půli bude v podstatě rozhodnuto. Ve druhé už budou Lázně jen kontrolovat náskok.

Tip experta: 2 33 - 11 - 56 %
Komentář experta:

Kšice se zase vrátily na vlnu, na níž se jí vůbec nedaří. Planá se navíc zase vrátila do stabilnější formy a měla by si se soupeřem dokázat hladce poradit. Kšice ale umí favority překvapit, na to se nesmí zapomínat. Přesto jim ale v tomto utkání nevěříme.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. roman danko 4
2. Tereza Hájková 4
3. Stanislav Kubašta 3
4. Radek Černý 2
5. Tomáš Čižmár 2
6. Michal Foltas 2
7. Jaroslav Černý 2
8. Lukas Kotlar 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.