A. Kurčík 43. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav překvapila v Zadním Chodově, má všechny body


Branky


43. A. Kurčík (p.) - 30. M. Hrad , 61. K. Löbl
0

V sobotu byly na programu hned dva zápasy, ale jeden z nich se nakoenc ani nehrál. Sobotní den tak naší soutěži zpastřil jen zápas Zadního Chodova a Sulislavi, který celé předposlední kolo otevřel. A hned v tomto jediném utkání dne se diváci dočkali překvapení. Favrizovaný Chodov utrpěl ve svém posledním utkání podzimní části sezóny porážku 1:2. Sezóna tak pro něj končí dvěma porážkou. Baník už totiž má zápas dvanáctého kola předehraný. V tabulce je momentálně třetí, ale klidně může ještě do přestávky z první pětice vypadnout. Sulislav je desátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovu pomohla k vyrovnání penalta

Na velmi těžkém terénu se nepříliš dobře kombinačně vybaveným celkům hrálo ještě o to hůře. D ošancí se ani jeden moc nedostával, hrálo se spíše jen mezi šestnáctakmi a diváci se žádnou náramnou podívanou určitě nebavili. Dlouho jim zážitek neozvláštnila ani žádná zajímavá sitace, nebo snad gól. O první branku se ve vyrovnaném utkání teprve až po třiceti minutách postaral Miroslav Hrad. Sulislav od té doby vedla a snažila se držet vše pod kontrolou. Jenže v závěru půle se dopustila faulu ve vápně a sudí nařídil pokutový kop, kterým vyrovnal Adam Kurčík. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného stavu a ve druhé půli se muselo hrát v podstatě od nuly.

Löblova trefa rozhodla

Nic se neměnil ani ve druhé půli, obraz hry bal stáel totožný a občas se někdo dostal do drobné šance. Většinou měli ale navrch oba brankáři. Tenotkrát už trvalo čekání na gól ale už šetnáct minut, než vrátil Sulislavi vedení Karel Löbl. V tu chvíli se ještě nic nezměnilo, ale postupem času byl pak Baník nucen hru trochu otevřít a pokusi se vyrovnat. Ale nedařilo semu, Sulislav dobře bránila a držela ho na uzdě. Přesto se Baník snažil až do posladní minuty, leč marně. Sulislavi nakoenc rozdílem jedné branky podlehl a pozimní polovina sezóny pro něj končí.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: Překvapili jsme, o tom žádná. Byl to vyrovnaný zápas, šance byly na obou stranách, ale my jsme prostě měli víc štěstí, nic víc v tom nebylo. Až ve druhé půli, když otevřeli hru, tak jsme měli o něco více šancí, ale i tak to byl vyrovnaný zápas.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Šindelář [-] , M. Mazanec [-] , J. Kurčík [-] , A. Kurčík [-] , E. Pikl [-] (74. J. Květoň [-] ) , L. Kubalík [-] , J. Nejedlý [-] , T. Sádlík [-] (46. M. Founě [-] ) , R. Földési [-] (46. J. Zajíček [-] ) , F. Řezábek [-]

TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , P. Macháček [-] (6. T. Hladík [-] ) - M. Brůha [-] , L. Mička [-] , L. Laudát [-] (46. M. Bouzek [-] ) , P. Hlavin [-] - M. Hrad [-] - K. Löbl [-]

ŽK: 87. A. Kurčík - 66. M. Brůha , 88. M. Hrad .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - KOČKA Stanislav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.