0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola, Lesná veze senzační body z Lázní


Branky


33. V. Danko , 82. V. Danko
0

Málokdo se odvážil před utkáním vsadit na out-sidera z Lesné. Favoritem byly jednoznačně Lázně. Jenže těm zápas úplně nesedl a Lesná se na ně dokázala naopak skvěle připravit. Nakoenc jí dvě branky stačily k tomu, aby vyhrála 2:0 s čistým kontem a z Lázní si odvezla cenné tři body. V tabulce si ale moc neplepší, zůstane stále desátá. Lázně naopak řádně klesly. Z první pětice spadly až an osmé místo. V posledním podzimním kole by se ale mohla Lesná Lázním přiblížit na rozdíl jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná se ujala vedení, ale rozhodnuto nebylo

Lázním celé utkání nějak nesedlo. Lesná působila snaživěji a určitě i aktivněji. Přesto se dá zápa označit za celkem vyrovnaný s drobnými šancemi na obou stranách. Lázně ale byly nebezpečné méně, zejména pro jejich laxnost v koncovce. Lesná byla bojovnější a do záapsu vložila určitě více sil, než soupeř. Na gól se ale přesto muselo čekat dlouho, ale nikdo se tomu při pohledu na hřiště divit určitě nemohl. Diváci se dočkali první trefy až po půl hodině hry, když dokázal vymyslet přesné zakončení snajpr Lesné, Vasil Danko, který tak své snaživé spoluhráče odměnil vedoucí brankou. Lázně zareagovat nedokázaly a v podstatě to vypadalo, jakoby snad ani nějak moc nechtěly. I proto se tedy po pětačtyřiceti minutách odcházelo do šaten za stavu 0:1.

Danko rozhodl až v závěru

Ani ve druhé půli se hra tolik neměnila. Je ale pravdou, že Lázně byly postupem času stále více nebezpečné a pokoušelyse o návrat do záapsu vyrovnáním. Stáel tomu ale něco chybělo. Lesná dobře kontrolovala hru a svůj náskok si držela. Domácí se začali výrazněji snažit, až když už jim evidentně teklo hodně do bot, tedy až v samotném závěru. To už ale museli hru otevřít výrazně, z čehož vzápětí chladnokrevně těžil ostrostřelec Vasil Danko, který ve dvaasomdesáté minutě definitivně rozhodl druhou brankou. lesná tak mohla slavit zasloužené vítězství a velmi cenný skalp. Lázně mají minimálně nad čím přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Po dlouhé době jsme zase vyhráli, ale já můžu říci, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Byli jsme lepším týmem a ještě jsme několik šancí spálili. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , M. Surovčík [-] , J. Píha [-] , V. Kolář [-] - M. Stehlík [-] , O. Nuhlíček [-] , R. Zabloudil [-] , M. Zábranský [-] - J. Kaluba [-] (80. J. Kaluba [-] ) , J. Zábranský [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] , P. Karafiát [-] - J. Voron [-] , M. Baran st. [-] (88. M. Goubej [-] ) , M. Gangur [-] (82. P. Szerencés [-] ) , R. Svačina [-] - D. Tkáč [-] , V. Danko [-] -

ŽK: 21. M. Surovčík - 21. V. Danko , 26. R. Danko .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.