4:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 10:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby dohrávaly v deseti, přesto přichystali favoritovi druhou porážku a mají dva body


Branky


19. P. Kadlec , 68. L. Kotlár , 80. T. Kasl - 3. P. Houda , 40. P. Houda , 47. M. Vrba , 62. R. Chrastina
2

V neděli dopoledne se v Kladrubech odehrál asi největší šlágr kola mezi lídrem soutěže a dobře hrajícími Kladruby. S těmi to v průběhu mnohokrát nevypadalo nejlépe a od šedesáté minuty musely dohrávat zápas jen v deseti, přesto ale dokázaly nakoenc vyrovnat na 3:3 a dovedly zápas k penaltovému rozstřelu. V tom nakoenc zvítězily a nyní mohou slavit zasloužené dva body. Újezd je tak podruhé v sezóně poražen a se ziskem jednoho bodu opět trochu ztratil. Nyní má před druhými Kladruby náskok šesti bodů. Ten může ještě zúžit Tisová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby udržely se soupeřem krok, možná i více

V první půli se hrálo zpočátku hodně vyrovnané utkání a nikdo navrch neměl. Beztak se ale na první branku nemuselo dlouho čekat. Už ve třetí minutě podstřelil z přímého kopu zeď Petr Houda a favorizovaný Újezd vedl 1:0. Dalších patnáct minut se pak hrálo dál vyrovnaně, oba týmy měly šance a hrály poladný fotbal. Postupem času začaly ale Kladruby přebírat iniciativu a soupeře dokázaly přehrávat. Už v devatenácté minutě se po zásahu Petra Kadlece mohly radovat z vyrovnání a poté mohly jít několikrát ještě i do vedení, ale podruhé už se trefit neodkázaly, a tak se do šaten nakoenc odcházelo za stavu 1:1.

Vedení 3:1 a početní převaha vypadaly slibně

Ve druhé půli ale Újezd dlouho nečekal a opět se během chvíle dokázal prosadit. Tenotkrát se trefil Michal Vrba. V této fázi Újezd soupeře jasně přehrával. Kladruby se hádaly a na fotbal se tolik nesoustředily. Téměř nic se jim nedařilo a po chvíli navíc přišli o vyloučeného Tomáše Kotlára. Újezd reagoval navýšením Rudolfa Chrasiny a ve dvaašedesáté minutě vedl už o dvě branky. Zdálo se, ež je rozhodnuto. Sparta ael závěr záapsu podcenila. Kladruby určitě odepisovat neměla. Domácí se vzepřeli a začali i v deseti lidech bojovat. Dokázali souepře opět přehrát a po chvíli se dočkali snížení Lukáše Koltára. Bylo to už jen o gól a Újezd neměl při tomto tempu nic jisté. Přesto vedení dlouho držel a už to vypadalo, že jej i udrží. V poslední desetiminutovce ale KLadruby do sítě portlačily také střelu Tomáše Kasla a odkázaly vyrovnat. Újezd už reagovat nedokázal, a tak musely rozhodovat penalty.

Přestřelení branky rozhodlo

při penaltách to nejprve vypadalo na souboj přesností. Zpočátku všichni hráči svých pokusů využívali, pak se ale trefovat přestali a začalo se kazit. Výjimkou pak byl jediný Kladrubský hráč na závěr, který po přestřelení branky svého sériového soupeře chladnokrevně rozhodl. Kladruby se tak dočkaly zaslouženého druhého bodu a staly se tak teprve druhým letošním přemožitelem Sparty.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Favorizovaný Újezd přijel v silné sestavě a měl i dost lidí na střídání. Zpočátku to bylo vyrovnané, ale přesto jsme už po chvíli prohrávali. Pak jsme je ale dokázali přehrávat a vyrovnali. Jsme, když jsme pak ale dostali druhou branku, začalo se to hádat a dokonce jsme přišli o jednoho hráče, který dostal červenou. V jednu chvíli už jsme dokonce prohrávali 3:1, ale přesto jsme nějakým způsobem dokázali vyrovnat a poslat zápas do penalt. Máme dva body, na penalty jsme měli štěstí, takže jsme spokojení. Sami jsme zisku už moc nevěřili, ale poctivě jsme celý zápas odmakali a máme body. Perfektní. Bylo to hodně vyrovnané utkání a všichni hráči si zaslouží pochvalu.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] , J. Havránek [-] - T. Kasl [-] , M. Havránek [-] (65. E. Samko [-] ) , P. Kadlec [-] (72. P. Jamriška [-] ) , L. Kotlár [-] (89. V. Kučera [-] ) - T. Kotlár [-] - R. Valena [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Houda [-] , J. Bukva [-] , M. Vrba [-] , J. Hanilec [-] , P. Hlůžek [-] , O. Bučan ml. [-] (63. J. Synek [-] ) , P. Chejnovský [-] , R. Chrastina [-] (69. T. Kopolovič [-] ) , P. Jadlovský [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 47. P. Kotlár , 60. T. Kotlár , 60. R. Valena - 28. P. Chejnovský , 75. P. Hlůžek . ČK: 60. T. Kotlár .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - JÓZA Jaroslav (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 11. 2016 15:22
Velmi nepřesné rozhodování rozhodčího Uhlíře !!! Který evidentně připískával hostujícímu týmu a pár minut před koncem za stavu 3:3 neodpískal jasnou penaltu pro domácí !!!
6. 11. 2016 15:17
Nemá být výsledek 4:3 p ??