EXPERT TIP - 19.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 23.4.2023

0

Pro toto tipuje hráč z týmu SK Rožná. 19 kolo OP Žďár nad Sázavou nabízí šlágr mezi rezervou Bystřice s týmem Rozsochy. Proto se dá očekávat, že tento duel bude asi nejzajímavější zápas tohoto víkendu.




Ondřej Kroupa

Ondřej Kroupa je jedním z tipéru z týmu SK Rožná. Na jaře Rožná odehrála 2 zápasy, v obou nastoupil v základní sestavě a také oba dva duely odehrál až do závěrečného hvizdu. Bohužel pro něj, gól v těchto utkáních nedokázal dát. Tuhle statistiku bude moci změnit už v neděli, kdy se Rožná představí doma proti Polničce. On i celý tým dofuá, že před svými fanoušky předvedou mnohem lepší výkon než proti Jiskře Vír.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Výsledky Radostína na podzim byly jako na houpačce a ani začátek jara je nezastihnul v nejlepším rozpoložení. Nová Ves je doma silná. Tím pádem mi vychází, že body bude brát domácí celek poměrem 5:2.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Vírská Jiskra nás celkem jednoznačně přehrála, potom ovšem inkasovala tvrdý direkt v Bystřici. Bobrová, pro mě překvapivě, doma pouze remizovala s Doubravníkem. I tak si ale myslím, že 3 body zůstanou doma. Výhra domácích 4:1.

Tip experta: 1 81 - 19 - 0 %
Komentář experta:

Za normálních okolností bych tipoval jasnou výhru Rožínky. Ovšem v posledním odehraném kole se Doubravníku překvapivě povedlo odvést bod ze hřiště Bobrové. Proto tipuju další překvapení. Na Rožínce se zrodí remíza 1:1.

Tip experta: 2 13 - 0 - 87 %
Komentář experta:

Celkem nevyzpytatelný zápas. Záleží, v jakém složení se týmy sejdou. Početná divácká kulisa na malém hřišti v Jívovím uvidí tvrdý souboj, který po tuhém boji vyhraje Moravec poměrem 2:4.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

S Polničkou se v posledních letech setkáváme často a výsledkově se nám na ni daří. Ovšem pokud do zápasu vstoupíme se stejnou laxností jako ve Víře, nemůžeme očekávat, že si z tohoto zápasu odneseme body. Doufám, že minulé zaváhání před vlastními fanoušky odčiníme a hosty porazíme poměrem 3:1. Gólově se prosadí Pavel Kunc.

Tip experta: 1 75 - 6 - 19 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Bystřice na jaře vypadá suverénně a mix dravého mládí se zkušenými plejery, kteří si prošli i vyššími soutěžemi, dle předpokladů funguje. Mladý tým z Rozsoch ale bude klást tuhý odpor. Doufám v remízu, ale myslím si, že derby vyhrají borci z Bystřice výsledkem 3:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Vojtěch Prášil 5
2. Adam Prášil 5
3. Ondřej Kroupa 4
4. Jakub Vařejka 4
5. Martin Homola 4
6. Petr Kobza 4
7. Petr Jelínek 4
8. Tomáš Sýkora 4
9. Jiří Klik 4
10. Tomas Brazda 4
11. Jan Karásek 4
12. Radek Hruška 3
13. Venca Likeš 3
14. Vaclav Nejezchleb 3
15. Miroslav Litochleb 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.