2:1
(1:1)
32. M. Vojta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka těsně porazila Doubravník


Branky


28. R. Sluka , 65. R. Sluka - 32. M. Vojta
16

V 19. kole přivítala doma Dolní Rožínka hosty z Doubravníků. Zápas byl docela vyrovnaný. A protože 1. půle skončila vyrovnaně, a tak o vítězi musel rozhodnout 2. poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově vyrovnaný poločas

1. poločas mezi domácí Dolní Rožínkou a hostujícím Doubravníkem toho zajímavého moc nenabídl. Hostující hráči dokázali domácí Rožínku herně přehrávat a byli tak lepším a nebezpečnějším týmem. Přesto Dolní Rožínka dokázala dát první gól utkání. Jako první se do střeleckých statistik dokázal zapsat ve 28. minutě domácí Roman Sluka. Ale díky tomu že Doubravník dokázal být lepším týmem, tak se hosté dočkali brzo vyrovnávací branky. Ve 32. minutě dokázal vyrovnat stav Miroslav Vojta. Do konce poločasu se už nic velmi zajímavého neudálo, a tak první poločas skočil vyrovnaným výsledkem 1:1. Díky dobré aktivitě hosté tady měli ještě šanci na bodový zisk.

Vítězná trefa domácích

Na druhý poločas už Baník trochu hru dokázal srovnat. Utkání tak bylo 50/50. V 65. minutě padla vítězná branka tohoto zápasu. Za domácí se opět prosadil Roman Sluka, který vsítil vítězný gól a stal se tak dvougólovým střelcem. Hosté z Doubravníku měli velké brankové příležitosti, ale tyto gólové šance, které si vypracovali, tak je nedokázali přetavit v gólovou radost. A proto, že hosté svoje šance nevyužili, tak z Dolní Rožínky odjíždí domů s prázdnou. Naopak domácí hřáči mohou slavit další vítězství. Ale protože domácí byli favorit, tak hosté dokázali favorita velmi potrápit. Dolní Rožínka si tedy připisuje další cenné 3 body do tabulky. Dolní Rožínka na třetím místě ztrácí pouze jeden bod na vedoucí duo Rožná s rezervou Bystřice.

 



Ohlasy k zápasu



FK Doubravník
Miroslav Vojta: ‚‚V prvním poločase hosté byli lepší. Ve druhém poločase to bylo 50/50. Hosté nedokázali proměnit 100% šance, ale jakožto favorita zápasu dokázali velmi potrápit"



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - T. Hille [-] , R. Sluka [-] (90. V. Kopecký [-] ) , R. Mazánek [-] (77. D. Vařejka [-] ) , F. Šmerda [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] (67. J. Bílek [-] ) , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , M. Urban [-]

FK Doubravník
J. Lipovský [-] - J. Vojta [-] (65. V. Jedlička [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , T. Vorel [-] , S. Škvařil [-] (20. L. Topinka [-] ) , V. Čepička [-] (56. D. Juračka [-] ) , O. Gibfried [-] , K. Vojta [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

ŽK: 42. J. Veselský , 71. J. Čermák - 43. O. Gibfried .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vojtěch Černý

Tip: remíza

Za normálních okolností bych tipoval jasnou výhru Rožínky. Ovšem v posledním odehraném kole se
Doubravníku překvapivě povedlo odvést bod ze hřiště Bobrové. Proto tipuju další překvapení. Na
Rožínce se zrodí remíza 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Za normálních okolností bych tipoval jasnou výhru Rožínky. Ovšem v posledním odehraném kole se
Doubravníku překvapivě povedlo odvést bod ze hřiště Bobrové. Proto tipuju další překvapení. Na
Rožínce se zrodí remíza 1:1.