Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice na jaře poprvé prohrála


Branky


16

Zajímavý zápas se odehrál na hřišti Bystřice, která doma přivítala Rozsochy. Tento šlágr byl velmi napínavý. První poločas byl sice gólově vyrovnaný, ale ve 2. části se oba dva týmy začali přetahovat o vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově vyrovnaný poločas

Do tohoto šlágru hostující hráči vstoupili aktivněji. Rozsochy od úvodu utkání byly lepší, dokázali domácí hráče přehrávat. I díky tomu, že hosté hráli způsobem hry, kterým Bystřice nesvědčil, ta nemohla hrát svoji hru. V půlce poločasu se hra trochu vyrovnala. Přestože hosté měli navrch, tak jako 1. oni inkasovali. Po dlouhém nákopu ze standartní situace měl balón Vojtěch Vondruška a pololobem překvapil hostujícího brankáře Patrika Juračku. Ten tak ve 28. minutě dával 1. gól utkání. Hostující hráči ale dokázali ještě v prvním poločase stav srovnat. O vyrovnání se ve 43. minutě postaral David Juračka. Po výborné souhře ve středu hřiště až na kraj, kde byl Stanislav Padrtka. Ten si navedl míč do vápna a přízemním centrem našel autora 1. branky hostů Davida Juračky, ten na dvakrát dokázal prostřelit domácího gólmana. Po tomto gólu se už nic nestalo, a tak hráči šli do kabin za vyrovnaného stavu 1:1.

Gólová přetahovaná

Na začátku druhého poločasu byly domácí hráči lepší. Poté hosté hru dokázali vyrovnat. První, kdo ve 2. poločase skóroval, byl hostující tým. Rozsochy zahrávali rohový kop, k hlavičce se dostal Petr Bureš a díky tomu hostující hráči ve 62. minutě šli do vedení 1:2 z jejich pohledu. Rezerva Bystřice na tento stav dokázala zareagovat vyrovnávací brankou. Po standartní situaci na 2:2 vyrovnal domácí hráč Jan Holý. Vyrovnávací gól vstřelil v 69. minutě. Poté hosté svedli stav utkání na svou stranu a tím i celý zápas. V 79. minutě hosté zahrávali standarnatní situaci. Na zadní tyči číhal Petr Bureš a ramenem dokázal dát vítězný gól. Hosté na závěr měli jeětě několik šancí, kdy domácí vykopávali z brankové čáry. Zápas tedy skončil 3:2 pro Rozsochy, domácí rezerva Bystřice musí poprvé na jaře zkousnout porážku, naopak hosté si připisují velmi cenné 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: ‚‚Podařilo se nám vstřelit 1. branku utkání, ale poměrně nám nevyhovoval styl hry soupeře, nedostávali jsme se k naší hře, určitě bych pochválil sopueře, který přijel namotivovanější než my, sice jsme dali 1. gól, ale to bylo jediné, co by se dalo zhodnotit kladně. Soupeř byl aktivnější a lepší." hráč utkání: Jan Holý

TJ Rozsochy
pan Strachoň: ‚‚Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně, byli jsme lepší, v půlce poločasu se hra vyrovnala a domácí dali na 1:0, my jsme do poločasu zaslouženě vyrovnali. Ve 2. půlce na začátku byli domácí aktivnější, pak se hra vyrovnala, byli jsme lepší my dali jsme několik gólových šancí. Dali jsme na 2:1, oni po standartce vyrovnalia v závěru jsme to myslím zalouženě strhli na 3:2 a už jsme to udrželi. Chtěl bych pochválit celý tým." hráč utkání: Petr Bureš



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Šponar [-] , A. Feifer [-] , R. Chudoba [-] , T. Samek [-] , V. Vondruška [-] (46. V. Kutnyk [-] ) , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] , M. Hofmann [-] (88. Z. Sklenář [-] ) , J. Holý [-] , P. Podsedník [-] (64. L. Prüger [-] )

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Šmerda [-] (89. I. Šťastný [-] ) , S. Padrtka [-] (72. R. Prášil [-] ) , P. Bureš [-] (81. B. Velen [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , J. Ludvík [-] , E. Šibor [-] , P. Čížek [-] , P. Prášil [-] (89. J. Holý [-] )

ŽK: 55. M. Šponar , 65. J. Mrňous .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - DOLEŽAL Kristián, CYPROVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vojtěch Černý

Tip: výhra domácích

Šlágr kola. Bystřice na jaře vypadá suverénně a mix dravého mládí se zkušenými plejery, kteří si prošli i
vyššími soutěžemi, dle předpokladů funguje. Mladý tým z Rozsoch ale bude klást tuhý odpor. Doufám
v remízu, ale myslím si, že derby vyhrají borci z Bystřice výsledkem 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Bystřice na jaře vypadá suverénně a mix dravého mládí se zkušenými plejery, kteří si prošli i
vyššími soutěžemi, dle předpokladů funguje. Mladý tým z Rozsoch ale bude klást tuhý odpor. Doufám
v remízu, ale myslím si, že derby vyhrají borci z Bystřice výsledkem 3:1.