0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví doma padlo s Moravcem


Branky


69. D. Nobicht (p.) , 90. F. Kudiovský
16

Jívoví doma v 19. kole odehrálo zápas proti hostům z Moravce. Domácí museli nutně vyhrát, aby se bodově dotáhli na Doubravník. To se jim ale ve druhém poločase moc nepodařilo naplnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Moravec do zápasu vstupoval jako favorit, takže se čekalo, že od začátku bude svého soupeře přehrávat. První poločas ale nebyl tolik atraktivní pro oko diváka. Domácí hráči, ale ani hosté z Moravce nedokázali dát první branku zápasu, tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0. Domácí v tuto chvíli živili naději, že z tohoto utkání nějaký ten bod přeci jenom budou mít.

Výhra Moravce

Po přestávce se hra domácích začala drolit. Hostující hráči v 69. minutě dostali malý dáreřek od Jívoví a to v podobě pokutového kopu. Ten si vzal na starost hostující hráč David Nobicht a tuto penaltu dokázal proměnit. Moravec tak na půdě Santusu Jívoví vedl 0:1. Domácí se nechtěli s tímto výsledkem smířit a chtěli udělat všechno proto, aby alespoń z tohoto utkání zachránili alespoň bod. To se jim ale nepovedlo, protože v závěru utkání domácí sami inkasovsali druhou branku. V 90. minutě pojistil vítězství Moravce Filip Kudiovský. Zápas tak skončil 0:2 pro hostující Moravec. Santus Jívoví doma tak prohrálo další zápas tentokrát poměrem 0:2 a krčí se tak stále na posledním místě tabulky. Domácí ztrácí 3 body na předposlední Doubravník 3 body. Naopak hosté si tímto vítězstvím upevnili pozici ve středu tabulky.



Sestavy


FC Santus Jívoví
J. Jakubec [-] - V. Dvořák [-] , J. Hejtmánek [-] (82. M. Král [-] ) , P. Liška [-] , M. Mach [-] , J. Koukola [-] , R. Valsa [-] , J. Rosa [-] , M. Koukola [-] , J. Láznička [-] , D. Dřímal [-]

TJ Moravec
P. Pokorný [-] - J. Cimbálník [-] (46. M. Kachlík [-] ) , F. Černý [-] (46. F. Lahodný [-] ) , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] (71. I. Pokorný [-] ) , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (46. V. Cícha [-] ) , T. Smolík [-] , L. Batelka [-] (80. L. Pipa [-] ) , F. Kudiovský [-]

ŽK: 65. P. Liška , 76. V. Dvořák - 71. P. Červinka , 82. L. Pipa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - SKRYJA Stanislav, TŮMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vojtěch Černý

Tip: výhra hostů

Celkem nevyzpytatelný zápas. Záleží, v jakém složení se týmy sejdou. Početná divácká kulisa na malém
hřišti v Jívovím uvidí tvrdý souboj, který po tuhém boji vyhraje Moravec poměrem 2:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Celkem nevyzpytatelný zápas. Záleží, v jakém složení se týmy sejdou. Početná divácká kulisa na malém
hřišti v Jívovím uvidí tvrdý souboj, který po tuhém boji vyhraje Moravec poměrem 2:4.