EXPERT TIP - 5.kolo Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017

Datum kola: 25.9.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Dnes budu tipovat sám a od příště opět po staré linii.

Ladislav Beran.

od jarní nčásti loňské sezóny pracuji pro FOTBAL U NÁS. 

  Kdo mně zná ví, že dlouho jsem se pohyboval ve fotbalovém světě na Prachaticku. Hrál jsem od žáku za Sokol Zdíkov, poté za Hraničář Nová Pec, Tatran Volary, JDZ Volary a v době studia na Slovensku chvíli za Lokomotivu rača a to byl zážitek. Hráčskou kariéru jsem ukončil v SKP Prachatice. Deset let jsem byl rozhodčím  v kraji IB, IA třída a skončil jsem ze zdravotních důvodů s vleklými problémy ze zády. Funkcionařil jsem ve Volarech a dvě období jsem dělalal na OFS předsedu komise mládeže.

  Současný fotbal je pro mne, ale špatným prostředím a mrzí mne, že na nejnižší úrovni se to začíná bortit, kdy nezájem mladých lidí od žákovského věku o sport začíná být negativně vidět. Když vidím, jak kluci kteří v době období, kdy jsem pomalu končil a bylo jim dvacet dnes jsou stále aktivní a táhnou své týmy jako čtyřáctníci, kterých je víc než těch dvacetiletých a to je tristní. Pokud se nezmění systém a hlavně přístup FA ČR bude venkovský fotbal brzy úplně skomírat a to vidím jako systémovou chybu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Domácí i hosté letos hrají na rozdíl od loňské mizerie velmi dobře. Čekám zajímavý a pěkný boj, kdy vyhrají domácí.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Lhenická rezerva bude ve Ktiši velmi silná. V minulých dnech se posílila o bratry Martina a Michala Sedlákovy z Volar, kteří hned ukázali svůj přínos. Vitějovičtí nejsou v pohodě a na konci okresu prohrají.

Tip experta: 0 60 - 40 - 0 %
Komentář experta:

Pod Mářským vrchem to bude souboj na ostří nože. Mářský tým bude doma nebezpečný, ale hosté to zde umí a odvezou si bod.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Domácí Sokol se netají ambicí na postup a hosté dosud hrají dobře. Je to souboj neporažených a dvou hlavních aktérů na postup. Ve Zdíkově čekám nad průměrný zápas s třemi body pro domácí.

Tip experta: 1 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Hoštičtí v minulém kole podlehli Volarům a doma se budou chtít revanžovat. Dubským to moc nejde a tak zde tipuji výhru domácích.

Tip experta: 0 0 - 40 - 60 %
Komentář experta:

Souboj týmů z horního a dolního toku Teplé Vltavy slibuje zajímavý zápas. Domácí jsou doma silní a dokáží zaskočit každého. Technický tým Volar to zde neumí a zápas skončí dělbou bodů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef VRABEC 4
2. Josef Voldřich 3
3. Igor Štangret 2
4. Miroslav Podlešák 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.