Divoký zápas se hrál za pěkného počasí na Hoštickém vršku. Obrany měly den otevřených dveří a trenéry omývali.


0

V Šumavských Hošticích padla divoká remíza o kterou se zasloužili svou útočnou snahou a zapomínáním na obranu oba soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté chtěli konečně zabrat a získat tři body. To se jim v prvním poločase dařilo, a šli do dvoubrankového vedení.

Dubští nejsou spokojeni s dosavdní hrou a v Hošticích chtěli zabrat. To se jim povedlo a v této fázi utkání dominovali. Hosté domácí hráče zaskočili velmi dobrou hrou a když hned z prvního útoku šli ve 2. minutě Anatoliiem Chodjušem do vedení zaskočili domácí dokonale. Začal se hrát zajímavý fotbal, kdy hráči obou týmů chtěli bodovat na plno. Hoštičtí se snažili odčinit prohru z Volar a Dubští zase chtěli konečně zabrat. V 18. minutě  vyrovnává domácí Hanzal, ale po třech minutách vedení opět převrací na stranu hostí Stropnický. Hraje se dál zajímavé utkání, které kazí jen nepřesnosti na obou stranách. Hoštičtí se snaží o vyrovnaní, ale hosté v této části hrají velmi dobře dozadu. Poločas spěje k závěru, který ve 37. minutě přisvětlí pro hosty  Soumar a posílá je do dvoubrankového vedení

 

V druhém poločase se karta obrací a Hoštičtí jsou ti kteří diktují hru. Na konec se jim podaří vyrovnat a za výoj v zápase je dělba bodů zřejmě spravedlivá.

Hoštičtí nechtěli prohrát dvakrát za sebou a předvedli svou sílu. Hosté z Dubu, ale nedali nic zadarmo a tak se v druhém poločase odehrál strhující fotbal. V 56. minutě posílá na dostřel domácí Michal Procházka a zápas začíná gradovat. Hoštický tým získává převahu a Dubští v této části neví kam dřív skočit. Výsledkem tohoto tlaku domácích bylo vyrovnání, když v 65 minutě se o to zasloužil Miroslav Mrázz pokutového kopu. Byl to spravedlivý výsledek domácí snahy. Celek Dubu, ale nerezignoval srovnal krok a výsledek se dostavil již v 68. minutě a jdou Miroslavem Trllerem opět do vedení. Zápas graduje, Dubští drží vedení zuby nehty, ale na konec se přeci jen museli sklonit před domácím Pahoreckým, který v 75. minutě vyrovnal. Poslední čtvrhodina nabídla vyvrcholení zápasu. Hráči na obou stranách, ale zatáhli za ruční brzdu a tak do konce se již nic nezměnilo. Byl to zápas, kdy se diváci baví, hráči se hrnou do útoku a trenéři šedivý, to je to co se moc líbí a v Hošticích přinesl za výkon v obou poločas spravedlivou dělbu bodů.

 

K pozápasovému rozhovoru jsem pozval hostujícího Miroslava Podlešáka a doufám, že za tento názor aktéra zápasu z Dubu, věřím, nebude nikde pranýřován.  Nelze neustále kritizovat jen hru, hráče ale je třeba hodnotit samotné arbitry, neboť ti někdy opravdu pokazí dobrý dojem celého utkání. Když je dnes snaha u profíků aby se k tomu vyjadřovali tak proč ne i v nejnižších soutěžích, ale nesmí se s toho stát zvyk potom to nemá cenu.
Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu



TJ Dub
Miroslav Podlešák stoper hostí: Výborně jsme zvládli první poločas. Byli jsme jasně lepší a zaslouženě si vypracovali náskok. V druhém poločase malinko Hoštice hru vyrovnali ale gól na 3:2 jsme jim darovali hrubou chybou a o vyrovnání se mi nechce ani mluvit. Rozhodčí s půlící čáry odpískal pokutový kop za faul, který si vymyslel. Náš hráč vypíchnul míč a soupeř upadl, penalta byla nařízena naprosto z nepochopitelných důvodů a kdyby se tak nestalo domácí neměli vůbec sílu na to vyrovnat. Jednoznačnou červenou měl dostat domácí brankář. Co se po penaltě odehrávalo mělo s fotbalem pramálo společného. Je to smutné ale to jak rozhodčí zápas druhý poločas řídil je fraška a člověk se pak zamýšlí proč vlastně se nervovat ve svém volném čase. Úroveň rozhodčích v okresním přeboru je špatná ale to co předvedl v druhém poločase pan Tomaščík je naprosto hrozné a kazí to nejen fotbal ale i náladu nás hráčů. Mne a mnohé spoluhráče to potom nutí nás k zamyšlení proč ho vlastně hrát. Jsem z toho hodně rozčarovaný a smutný.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: TOMAŠČÍK Dušan - VINCÍK Josef (N), FLEISCHMANN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.