Šlágr kola přinesl nad průměrný fotbal a parádní výkon domácích.


Branky


0

Oba celky dosud nepoznaly porážku a tak se právem čekal velký boj. Husinečtí hrají i letos dobře a spolu s Lhenickou rezervou chtějí domácím zatopit. Zdíkovští navazují na poslední sezónu a půl a i v zápase se soupeřem od Blanice potvrdili svou herní pohodu. Od začátku měli herní převahu kterou zvýraznili dvěma zásahy. Hosté, ale po pěti minutách druhé půle dávají kontaktní gól a utkání nabídlo zápletku. Hrál se zápas hodný prvního s druhým, ve kterém domácí potvrdili svou pověst a dokráčeli k dalším třem bodům. Zdíkovští tak jako jediní zůstávají bez porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku zápasu určovali tempo a do 45. minuty dali dvě branky, které byly velmi důležité pro vývoj celého utkání.

Ve Zdíkově se před pěknou návštěvou hrál výborný fotbal. Pěkné počasí babího léta přivedlo na hřiště za místní školu solidní návštěvu, které se fotbal musel líbit. Zdíkovští získali od začátku převahu, ale Husinečtí nepřipustili dobrou obrannou hrou žádný střelecký či brankový efekt. Sokolové se pomalu rozjížděli a dobrou kombinační hrou začali rozebírat hru hostí. Gašpar, Demeter ani Nový své šnace nevyužili, ale ukázali hostům, kde je jejich síla. První vyrovnanou desetiminutovku na konec končí brankou Šebánek, který proměnil nádhernou kombinaci domácích. Zdíkovští se uklidňují a stupňují tlak. Rychle kombinují a hosté se začínají zadýchávat. Tuto převahu v 19. minutě podtrhuje Josef Voldřich a posílá Sokol do dvou gólového vedení. Zdíkovští ovládli hru a husinečtí jsou v ohni střel domácích akcí. Od 25. minuty se hosté začali tlačit před branku, ale bez efektu. Podařilo se jim částečně otupit tlak domácích a tak byli rádi za poločasovou přestávku.

Husinečtí si řekli, že musí domácí důsledně bránit a hlavně chtěli dát gól. To se rychle povedlo, zápas dostal nový rozměr a hrál se výborný fotbal.

Hráči od Blanice, si v šatně zřejmě řekli, že takhle to nepůjde a druhý poločas začali náporem, který po dvou minutách končí brankou Lukáše Novotného a zápas získává zápletku. Domácí po obdržené brance byli zaskočeni. Husinečtí srovnali krok a zejména Štangret a Maryška byli v dobrých pozicích, ale nedali. V řadách hostí bylo hodně cítit jak chybí zkušenost Vazura, ale i tak hráli dobře. V 60. minutě se domácí dostali průnikovou nahrávkou za obranu hostí a jdou Vondráčkem opět do dvoubrankového vedení. To hosty zlomilo. I když opticky se hrálo vyrovnaně, tak Zdíkovští měli víc ze hry. Sokolové byli hodně na míči a opět přidávali na tempu. Hrál se dál velmi dobrý fotbal a domácí šli za třemi body. V 75. minutě vše dostává pod kontrolu domácích David Tesař, když střílí čtvrtý domácí gól. Poslední čtvrthodina se hraje v režii Zdíkova, ten v závěru poleví a to trestá v poslední minutě zápasu husinecký Miroslav Wágner.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MARTAN Václav (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.