1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas přinesl tvrdý boj ve kterém domácí ukázali víc chuti do hry a šťastně svého souseda po toku Vltavy porazily.


Branky


0

V Horní Vltavici toho hráči obou týmů moc nenabídli. Velká snaha, mnoho nepřesností a po červené kartě na obou stranách to byl sobotní podvečer v Horní Vltavici. Po bezbrankovém nezáživném poločase se hrálo i v druhém průměrné utkání, které na konec rozhodl v 73. minutě pro domácí Miroslav Falář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný fotbal, hodně tvrdosti a zejména bezkrevný výkon obou celků určil bezbrankový stav.

Domácí jsou doma velmi nebezpeční a chtěli to předvést i proti Volarům. Malé derby týmů na Teplé Vltavě nenabídlo žádný extra fotbal. Hosté s jedním náhradníkem a přízviskem nejhoršího týmu podzimu domácí moc nezlobili. Fotbalově to byla na malém hřišti velká fotbalová nuda s obou stran. Domácí měli mírně na vrch. Na obou stranách vázla kombinace,  střelba a hlavně chuť do hry. Hráči obou týmů se navzájem víc snažili nahrazovat tyto fotbalové nedostatky žvanivostí vůči sobě, ale i s hlavním arbitrem Sýkorou, jenže ten je utnul svým slovním proslovem a bylo jasné, kdo je pán na hřišti. To bylo pro vývoj zápasu důležité a první poločas skončil bez branek.

Druhý poločas byl podle stejných not. Hlavní sudí nepřipustil diskusi a chtěl nechat oba soupeře hrát. Jenže ve 45. minutě šli domácí Biháry a hostující gólman Jarkovský předčasně do sprch za vzájemnou potyčku.

Domácí se přeci jen přinutili k nějakému fotbalovému projevu, ale fotbal tentokráte trpěl. Hosté nic nepředvedli a tak se pokračovalo v nepřesnostech a fotbal v průměrném tempu se vytrácel. Ve 45. minutě nudrželi nervy domácí Josef Biháry a Hostující gólman Jarkovský ten nesportovně hodil po domácím záložníkovi míč za a tak na něj, domácí hráč neváhal a atakoval jej tak, že úder opětoval a do sprch šli předčasně oba.To znamenalo hlavně pro Volarské  komplikaci když branky musel hráč z pole. Deset na deset víc vyhovovalo domácícm. Vltavičtí získali mírnou převahu a snažili se o zisk tří bodů. Bída trvala, ale i nadále až ji utnul v 73 minutě domácí Falář, ktertý vsítil branku. byla to jediná branka zápasu. Do konce se již nezměnilo, domácí za to byli rádi a volarští tak stále drží černého Petra v tabulce v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary
Karel Neumann hráč: Tady je to vždy o tvrdosti a zkušenosti. Domácí měli víc chuť hrát a my opět sklouzli na své pozice. Nesoustředění, liknavost a malá chuť do hry nestačí ani na bod.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Szabo [-] , Z. Hődl [-] - J. Dolník [-] , L. Psotka [-] , N. Vardanjan [-] , J. Jirků [-] , P. Šindelář [-] , M. Szabo [-] , J. Bihari [-] , M. Martan [-]

TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - M. Kučera [-] , D. Kučera [-] , L. Iliev [-] , D. Dyba [-] , V. Wagner [-] , F. Podracký [-] , M. Peter [-] , K. Neumann [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-]

ŽK: 73. D. Kučera . ČK: 45. J. Bihari - 45. J. Jarkovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - VOLDŘICH Karel (N), POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.