Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:00

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou celků, které od loňska udělali velký skok přinesl zajímavý souboj se zaslouženým vítězstvím Hraničářů na konci.


Branky


0

Oba celky předvádí letos úplně jinou hru než loni a tak se čekal zajímavý souboj. Borovoladští od začátku začali aktivně a zaskočili hosty. Hraničáři začali již od prvních minut využívat znalost svého hřiště a hlavně se dostali do tlaku ze kterého vytěžili rychlou branku. Vše, ale podtrhla až branka do šatny v síti Zbytin, kterou zlomili veškerý odpor hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka v 6. minutě do sítě Zbytin zaskočila hosty na podstatnou část utkání a když v samém závěru přišel gól do šatny hostí a v druhé části se hosté již nenašli.

Borovoladští šli od začátku do tlaku a Zbytinské zaskočili. Rychlé napadání a častá střelba však končila na brankáři Švarcovi, ale jen do 6. minuty. Po předchozích šancích Davida, Bojera a Zbořila se na konec v této minutě prosadil právě Zbořil a ukázal, že se opět dostává do formy střelce. Od tohoto okamžiku byli domácí na koni a hráli výborné utkání. Zbytinští byli hodně zaskočení a prakticky vypadli z role na celý poločas. Až v závěru se probudili, ale domácího Beneše v brance neohrozili. Vše podtrhl gól do šatny a ve 44. minutě Hraničáři opět Zbořilem zvyšují. A to byla velká rána do hry hostí.

Druhý poločas byl v režii domácích a ti jednoznačně šli za třemi body. Svůj náskok navýšili a od Vltavy poslali k Blanici tří bodový vzkaz.

Druhé dějství bylo v režii domácích. Do centra Šumavy se vrátil fotbal solidní úrovně a domácí za krásného počasí pobavili na padesát diváků. Na zápas, který se líbil se podívalo i několik cyklistů i turistů, kteří přijeli obdivovat Šumavu a mnohým se fotbal líbil tak se zastavili. Borovoladští dali zapomenout na loňský ročník a jedou ve velkých obrátkách. Doma hrají výborně a daří se jim i střelecky. V 79. minutě kompletuje Zbořil hatrick a potvrdil návrat střelecké formy. V 83. minutě bere domácímu Benešovi nulu na kontě Pavel Lebeda, ale to je jen úprava výsledku, kterou změnil hned za minutu domácí Smatana a borovoladští po zásluze získávají tři body. Hostům nelze upřít snahu, ale domácí tentokráte zahráli vynikající utkání a po zásluze berou tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Zbytiny
Pavel Lebeda střelec hostí: Dnes to byl zápas na který jsme se těšili. Domácí hrají dobře a my do této doby též tak jsme čekal pěkný boj. Domácí, ale na nás vlítli a dali rychle gól. Nás to zaskočilo a vypadli jsme na dlouho z role. Když dali na konci půle druhý věděl jsem, že je zle. V druhém poločase na nás padla deka a už jsme se s toho nedostali. Borovoladským blahopřeji.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
V. Beneš [-] - J. Bojer [-] , J. Zbořil [-] , J. Miko [-] , M. Smatana [-] , P. Juřík [-] , M. Vokurka [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , V. Tran [-] (82. R. Hušek [-] ) , D. Mikuláš [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - L. Václavík [-] , O. Parus [-] , A. Lohynský [-] , J. Véber [-] (83. P. Mikula [-] ) , D. Žárovský [-] - P. Lebeda [-] , K. Hettner [-] - Z. Lenc [-] , M. Řehoř [-] - M. Vaclavík [-]

ŽK: 38. V. Tran , 65. J. Miko - 11. D. Žárovský , 54. K. Hettner , 77. O. Parus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKO Ladislav (N), ZVONEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.