EXPERT TIP - 17.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 26.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Vítěz HISENSE sestavy kola Jindřich Stehlík nám sdělil své typy pro nadcházející kolo.




Jindřich Stehlík

Minulý rok se vrátil zpět tam, kde bych vychován, tedy do mateřského FC Sparta Brno a rozhodně je pro celý klub velkým přínosem. Na svém kontě má již 12 branek a pokud ve své střelecke formě bude pokračovat i dál, dojde si pro korunu nejlepšího střelce celé soutěže. Jindra a jeho EXPERT TIP níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 29 - 42 - 29 %
Komentář experta:

Mrzí mě to, že musím tipovat proti trenérovi domácích a zároveň mému kamarádovi a bývalému spoluhráčovi Jirkovi Huškovi, ale myslím, že Raječko si neporadí s urostlými a vysokými Lednickými hráči.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady bude hodně záležet s jakou sestavou přijede Svratka a zda bude mít k dispozici dvojici bývalích ligových fotbalistů Dolíka s Krupicou. Po zimním odchodu útočníka Šedivého odešlo 14 gólů, které budou těžko nahrazovat, proto tipuji výhru domácích, kteří první kolo nezvládli v Líšní a odvezli si 6 kousků.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Tady je to souboj né o 6, ale o 9 bodů, velice důležité utkání pro oba dva soupeře. Bosonohy jsou na svém malém domácím hřišti nepříjemným týmem. Proto věřím ve výhru brněnského souseda z Bosonoh.

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Zde nemohu volit nic jiného než naši výhru. Věřím, že eliminujeme největší sílu soupeře a podaří se nám vyhrát.

Tip experta: 1 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Rousínov je na domácím hřišti velice silný a řekl bych, že dokáže přetlačit i Bystrc, které citelně chybí zraněný útočník Hansl.

Tip experta: 1 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Oba dva soupeři v prvním kole remizovali a víc se přikláním asi k remíze, ale myslím, že ne moc kvalitní hřiště bude spíše víc vyhovovat domácím.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Volím čistou dvojku, ale jsem zvědavý jak si mladý tým Líšně poradí s tlakem domácích fanoušků, kteří na vás nepřestanou řvát od první do poslední minuty.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Boskovice jako jeden z aspirantů na postup v prvním kole ztratili v Bystrci a myslím, že doma to napraví a čekám suverénní vítězství.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 4
2. Tomáš Hübner 4
3. Venca Likeš 4
4. Petr Florián 2
5. Jiří Kubíček 2
6. Ondřej Zavadil 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.