Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvojčata Pokorní řádili v duelu s Lednicí - FOTO


Branky


7

Tým Ráječka na domácím hřišti dokázal navázat na výhru z venku a díky dvoujčatům Pokorným bere 3 body. O své výhře rozhodl domácí celek v samém závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začali aktivně domácí hráči a vytvořili si i několik šancí ale brankou skončila až ta ve 29. minutě, kdy po chybě Lednické defenzivy na podruhé otevřel skóre z úhlu Honza Pokorný. Poté se domácí místo uklidnění a kontroli hry dostal vice do zápasu hostující celek ale jeho snaha brankou neskončila. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Ráječko.

Druhý poločas byly opět aktivnější domácí a další branky se dočkali už v 51. minutě, kdy po chybě hostujícího stopera a brankáře zvýšil pohodlně do odkryté branky opět Honza Pokorný. Hostující trenér tak sáhl do sestavy, do hry se dostali všichni střídající hráči a změnou rozestavení na 3 hrotové útočníky dostal domácí tým pod tlak. Dobré šance ale zůstaly nevyužity. V 88. minutě svitla jiskřička naděje, kdy domácí ve vápně faulovali Ondřeje Osičku a následný pokutový kop proměnil Zdeněk Očenášek. Poté už hosté z Lednice vrhli všechny síly do útoku a Ráječko trestalo. V 90. minutě zvýšil, kdo jiný než Pokorný, tentokrát ale dvojče Michal a v nastavení dal definitivní podobu skóre na konečných 4:1 opět Michal Pokorný



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jan Pokorný (hráč): První sobotní utkání v domácím prostředí pro nás bylo hodně důležité. Potřebovali jsme urvat důležité tři body, které se po zásluze celého týmu a fanoušků povedlo získat. Zapas ještě nebyl v takovém vysokém tempu, které bychom mohli na soupeře vyvíjet a je potřeba ho ještě o minimálně dva stupně zvýšit.

TJ Moravan Lednice
Jiří Ferby (hráč): Terén v Ráječku nebyl moc optimální, jsme zvyklí na kombinační fotbal. Ráječko bylo tvrdší, bojovnější, hráli na brejky a ty jim vycházely a díky tomu i vyhráli.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - R. Souček [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] (85. D. Koňařík [-] ) , R. Chyla [-] (76. J. Ťoupek [-] ) , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pokorný [-] (76. F. Štěpánek [-] ) , M. Maňoušek [-]

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - D. Bucňák [-] (46. L. Hovězák [-] ) , F. Grábl [-] (53. T. Pálka [-] ) , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , R. Kleiber [-] (73. L. Ianosteac [-] ) , O. Osička [-] , P. Simandl [-] , V. Kacr [-] (61. Z. Očenášek [-] ) , J. Ferby [-] , M. Ruber [-]

ŽK: 75. D. Juran - 39. P. Mach .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rosa Ondřej - HŘIB Daniel, BREZÁNI Dárius.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Jindřich Stehlík
Tip experta: výhra hostů

Mrzí mě to, že musím tipovat proti trenérovi domácích a zároveň mému kamarádovi a bývalému spoluhráčovi Jirkovi Huškovi, ale myslím, že Raječko si neporadí s urostlými a vysokými Lednickými hráči.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích