0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel rozhodl už v první minutě Štěpán Rajsigl - FOTO


Branky


7

Kdo přišel na zápas v boji o záchranu o dvě minuty později, propásnul rozhodující moment celého utkání. Hned v 1. minutě hosté udeřili a zásluhou branky Rajsigla odváží velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým Bosonoh dostal studenou sprchu už v 1. minutě zápasu. Široký našel pasem Hložka, ten v krkolomné pozici poslal přízemní centr, který domácí obránce neodkopnul vůbec dobře. Míč se dostal opět k Širokému a ten na penaltě našel volného Rajsigla a ten se štestím rozvlnil síť a rozesmutnil domácí příznivce. Ve 24. minutě centroval z pravé strany opět Široký, míč se ale po zákroku Uhlíře k Hložkovi nedostal. Ve 25. minutě zahrávali Bosonohy standardní situaci, kdy si málem vstřelil vlastní gól hráč Ivančic, míč skončil ale jen těsně nad břevnem. Zbytek poločasu se odehrál spíše ve středu hřiště a tak do kabin šli spokojeněji hosté z Ivančic.

Ve druhém poločase začali aktivněji domácí a hnali se za vyrovnáním, několik standardních situací ale zůstalo nevyužito. Z brejku tak mohl zakončit Liubchych ale nepřekonal domácího Uhlíře. Bosonohy zvýšili svůj tlak a hrozili hlavně po rohových kopech. Ivančice naopak spoléhali na rychlé protiútoky. V posledních minutách měli Bosonohy velký tlak a několik závarů, vyrovnávací branku se jim ale vstřelit nepovedlo. Ivančice tak v důležitém boji o záchranu vezou všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu



FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): Ve velmi důležitém utkání na půdě zkušeného soupeře se nám hned v úvodu povedla útočná akce po pravé straně,kterou zakončil pohotovou střelou Štěpán Rajsigl. V dalším průběhu měly sice domácí herní převahu a častěji míč v držení , ale nám velmi dobře fungovala obraná fáze v čele s brankářem Foltynem. V konci utkání jsme si vytvořily dobré příležitosti k pojištění vedení , ale v zakončení jsme nebyly dostatečně přesní.



Sestavy


FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - P. Čoupek [-] , P. Dedič [-] (64. R. Havlík [-] ) , P. Táborský [-] , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] , M. Hladký [-] , M. Kroutil [-] (67. M. Pakosta [-] ) , T. Lukšija [-] , J. Šíma [-] , J. Havel [-]

FC Ivančice
O. Foltyn [-] - T. Široký [-] (82. M. Dobrovodský [-] ) , O. Liubchych [-] (67. E. Galstyan [-] ) , J. Pekáč [-] , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] , D. Rozmahel [-] , D. Bořil [-] , Š. Rajsigl [-] , L. Císař [-] , R. Gaňa [-]

ŽK: 58. M. Hladký , 63. P. Táborský - 58. D. Rozmahel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šenkýř Petr - OUJEZDSKÝ Jan, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jindřich Stehlík
Tip experta: výhra domácích

Tady je to souboj né o 6, ale o 9 bodů, velice důležité utkání pro oba dva soupeře. Bosonohy jsou na svém malém domácím hřišti nepříjemným týmem. Proto věřím ve výhru brněnského souseda z Bosonoh.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích