0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Líšně si z Ratíškovic odváží všechny body - FOTO


Branky


10. D. Rudyk , 11. V. Minařík , 41. L. Fall (p.) , 58. T. Bílek
7

Domácí Ratíškovice chtěli hosty překvapit a do utkání se nastupovalo na vedlejším hřišti, které nemuselo vedoucímu celku soutěže vůbec vyhovovat. Líšeň ale ukázala, že se nenechá zaskočit a zápas jasně ovládla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 17. kole Jihomoravského krajského přeboru zavítali hráči Líšně k soupeři do Ratíškovic. Utkání se nehrálo na hlavním hřišti, ale na vedlejším s extrémně malými rozměry, takže pro kombinační tým Líšně to bylo chvíli nepříjemné než se dostali do tempa. Už v 10. minutě Minaříkův přetažený rohový kop našel přesně Rudyka, který míč zpracoval na prsa a dělovkou do šibenice vstřelil branku na 1:0. O minutu později se po samostatné akci trefil vynikající Minařík, který překonal domácí obranu včetně brankáře a zvýšil na 2:0. Ve 41. minutě se k odraženému míči dostal Bílek, který si šikovně pokrýval míč a přitom byl faulován. Rozhodčímu Hamingerovi nezbývalo nic jiného než písknout penaltu, kterou bezchybně proměnil Fall na 3:0 a za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Ve druhém poločase měli hráči Líšně jasný cíl a to držet míč s nulou vzadu. V 58. minutě po zdařilé akci nahrával Dostálek na gól Bílkovi, který se prosadil na konečných 4:0. Díky velmi malému prostoru na hřišti šlo spíše o soubojové utkání, přesto jsme měli možnost vidět pohledné kombinace se spoustou brankových příležitostí i branek samotných.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Prohráli jsme 4:0 zcela jasně, na soupeře jsme neměli, takže to odpovídá. Samozřejmě máme nějakou marodku ale i přesto jsme se pokusili soupeře překvapit, dali jsme je na malé vedlejší hřiště ale po našich chybách jsme bohužel utkání nezvládli. Líšeň vyhrála zcela zaslouženě.

SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Zápas v Ratiškovicích jsme měli po celý zápas pod kontrolou.Soupeř na nás nastavil past v tom, že se hrálo na vedlejším hřišti s extremně malými rozměry. Bylo to dnes o chytrosti, soubojovosti, sebe obětování. Pomohli jsme si krásnými brankami v úvodu zápasu, tím narušili soupeři taktiku do zápasu a zaslouženě vyhráli 4:0.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
Z. Dohnálek [-] - D. Antoš [-] , D. Sukup [-] (60. D. Svoboda [-] ) , M. Ševčík [-] , P. Venclík [-] , J. Nedorostek [-] (83. J. Bábíček [-] ) , T. Bábíček [-] , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Kordula [-] , P. Macek [-]

SK Líšeň B
V. Veselý [-] - I. Gabriel [-] (63. M. Daněk [-] ) , L. Fall [-] , M. Toczyski [-] , R. Bohuslav [-] (63. M. Ferlay [-] ) , D. Džupeňuk [-] (76. O. Nechvátal [-] ) , R. Dostálek [-] (76. V. Červík [-] ) , V. Minařík [-] , T. Bílek [-] , E. Otrísal [-] , D. Rudyk [-] (68. O. Štolba [-] )

ŽK: 12. T. Bábíček , 66. J. Nedorostek , 87. M. Kordula - 87. E. Otrísal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HAMINGER Milan - RYBA Jakub, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Jindřich Stehlík
Tip experta: výhra hostů

Volím čistou dvojku, ale jsem zvědavý jak si mladý tým Líšně poradí s tlakem domácích fanoušků, kteří na vás nepřestanou řvát od první do poslední minuty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů