0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí doplatili na promarněné šance a zůstali bez bodu - FOTO


Branky


50. P. Musil , 64. V. Bárta
7

Jednu z nejhezčích branek své kariéry zaznamenal hostující Musil, kdy lobem z poloviny hriště, alá Patrik Schick překonal domácího brankáře a nasměroval tak svůj tým ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na světelné tabuly ještě svítila úvodní minuta utkání a domácí již mohli jít do vedení, avšak útočník Ondroušek přestřelil prázdnou bránu. Od té doby byli aktivnější naši fotbalisté, ikdyž na tamním “hřišti” nebylo vůbec jednoduché udržet míč alespoň trochu pod kontrolou. První zajímavá situace v našem podání přišla z pravé strany odkud se míč po překvapivé rozehrávce dostal až na zadní tyč, kde zachraňoval situaci obránce domácích. Na další šanci se nečekalo dlouho. Centr z křídelního prostoru našel Musila, jeho zakončení však zázračně zastavil brankář domácích! Uběhlo dalších pět minut a další šance. Po zkratu v domácí defenzívě vyplaval míč až k Motyčkovi, ten však na nerovném terénu nedokázal nasměroval míč mezi tři tyče. Závěrečnou příležitost měl Lukáš Šťastný, ale ani tentokrát terén nehrál s námi.

V úvodu druhé půle zazvonil na břevno Lošťákovi brány Michna, ale to bylo od hostů do konce utkání vše. Na druhé straně vzápětí vystihl špatnou rozehrávku pozorný Musil a lobem ve stylu Patrika Schicka otevřel skóre - 0:1. Druhý gól přidal Bárta po krásně zahraném rohovém kopu - 0:2. Zbytek zápasu moc krásy nepobral a nesl se spíše bojovném duchu. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radim Heča (vedoucí mužstva): Bylo to pro diváky jistě jedno z atraktivnějších utkání. Hned od začátku se začalo ve vysokém tempu. Soupeř nám dal bohužel lekci z produktivity. Naše vyložené šance jsme nedokázali proměnit a dostat se do vedení a tím si zápas sami zkomplikovali. Soupeř nebyl lepší, ale hraje se na góly a ty nám Kuřim bohužel dokázala vstřelit.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Zápas byl z počátku opatrný, plný soubojů a nepřesností, kterým napomáhal hrbolatý terén. Poté jsme převzali iniciativu a dokázali si vypracovat dvě šance, které zůstaly neproměněny. První poločas tedy zůstal bez branek. V úvodu druhé poločasu jsme přežili tlak domácích, kteří si vytvořili dvě šance, z čehož jedna skončila na břevně. Poté přišly branky Musila a Bárty ze standardní situace. Závěrečnou půlhodinku už jsme se pohlídali.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , J. Borovička [-] (82. C. Balaci [-] ) , L. Kobylka [-] , D. Adamec [-] - L. Košulič [-] , D. Jankůj [-] (78. Š. Rozkydal [-] ) , M. Riedl [-] (62. O. Luskač [-] ) , D. Michna [-] - O. Přichystal [-] (62. P. Hoša [-] ) , T. Ondroušek [-] -

FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] (56. A. Dabó [-] ) , V. Bárta [-] , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] (86. P. Mládek [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] , J. Pospíšil [-] , L. Šťastný [-] (73. J. Pluháček [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-]

Počet diváků: 142. Rozhodčí: DADÁK David - BÁBÍČEK Radek, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jindřich Stehlík
Tip experta: výhra domácích

Oba dva soupeři v prvním kole remizovali a víc se přikláním asi k remíze, ale myslím, že ne moc kvalitní hřiště bude spíše víc vyhovovat domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza