EXPERT TIP - 7.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.9.2016

0

Expertem pro 7. kolo se stává Rudolf Šťáva z Lipníku




Rudolf Šťáva

Fotbal jsem začal hrát ve svých 8 letech za mladší žáky v Lipníku pod vedením trenéra Zdeňka Tretery, který mi od začátku věřil, i když mé první zápasy vypadaly jako baletní představení (smích). Poté jsem šel hrát do Třebenic za starší žáky. V Třebenicích jsem pokračoval za dorost, ale za 2 roky jsem šel zpět do Lipníka a hrál za chlapy. Po nějakém čase se k nám do týmu vydal Adam Rohony, se kterým jsme začali trénovat lipenskou mládež.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Blatnice nám ukázala, že hraje důrazný i technický fotbal. Proto spíš věřím Blatnici. Přibyslavice určitě taky nehrají špatný fotbal, ale důraz Blatnice je opravdu velký, a proto spíše sázím na domácí mužstvo.

Tip experta: 2 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Po neúspěchu právě proti Blatnici doufám, že nás 3 body neminou. Je to sen celého našeho týmu. Jakožto týmy, které postupovaly z III. B třídy, jsme v trojce vždy vyhráli. Nyní je to však vše jinak a bude to velký boj. Věřím nám a doufám, že to dovedeme do vítězného konce.

Tip experta: 1 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Pamatuji si, že Chlístov mě vždy překvapoval svojí kombinační hrou, ale proti Studenci, který se drží v tabulce vysoko, to budou mít velice těžké. Bohužel vůbec nevím, jak dobrý fotbal hraje Studenec, ale vyhraje mužstvo Chlístova.

Tip experta: 2 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Čáslavice si zde body udrží. Mohelnu se v tomto roce vůbec nedaří a myslím si, že Čáslavice určitě nezaváhají a body si přivezou domů.

Tip experta: 2 13 - 62 - 25 %
Komentář experta:

Tady spíše věřím Výčapům, i když Okříšky budou mít podporu domácího obecenstva. Na tip je to velmi těžké, ale domnívám se a něco mi říká, že tady si body odvezou Výčapy.

Tip experta: 2 13 - 49 - 38 %
Komentář experta:

Proti oběma týmům, už jsme hráli. Rokytnice má skvělý střed, hraje tady Radek Ferkl, který je technický hráč a dokáže rozdat balón neuvěřitelným způsobem. Rokytnice dokáže vymyslet pár zajímavých a nebezpečných kombinací. Zápas bude napínavý, ale můj tip je, že vyhraje Rokytnice. Dovolím si tipnout, že vyhrají 1:4

Tip experta: 2 25 - 50 - 25 %
Komentář experta:

Bohužel ani u Jemnice nevím, jaký mají styl ani způsob hry. Bude to zajímavý zápas, ale hostující tým dovede hru k vítěznému konci.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Rosťa Ježek 3
2. Michal Granat 3
3. Radim Fišer 3
4. Miroslav Karásek 3
5. Radek Durda 3
6. Tomáš Jeřábek 2
7. Radek Vodička 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.