Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipníku se proti Hornímu Újezdu stále daří


Branky


0

Ani tentokrát Horní Újezd nezlomil komplex Lipník a podlehl mu opět na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli impozantní vstup do zápasu

Domácí jako by se zapomněli v kabině a v 10. minutě prohrávali 2:0. Nejprve si v 7. minutě naběhl na přetažený centr Kisela a střelou z první otevřel skóre utkání 0:1. O 3. minuty později, po rohové kopu hostů, nastal závar v malém vápně domácích. Míč poskakoval na brankové čáře, než ho jeden z domácích obránců odkopl. K údivu domácích však čárový rozhodčí Neumann signalizoval praporkem, že míč byl v brance 0:2. Až poté se do utkání dostali také domácí. V 17. minutě váhal hostující Jonáš s rozehrávkou tak dlouho, až mu nakonec Čermák míč vypíchl a krásně nahrál Durdovi, ten bohužel ve 100% šanci trefil pouze Brabence v hostující brance. Ve 30. minutě se do další velké šance se dostal domácí Míča, když po přihrávce Durdy běžel sám na brankáře, ale ten jeho pokus nohou vyrazil. Po té se hra uklidnila a první poločas již žádnou příležitost ani na jedné straně nenabídl.

Domácí v závěru pouze snížili

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, ale z úvodního tlaku si nedokázali vytvořit žádnou příležitost. Naopak hosté hrozili z rychlých brejků, které ale nedokázali ve finálové fázi lépe vyřešit. A tak pomyslný hřebíček do rakve si domácí zatloukli sami. V 73. minutě vypíchl Krčálovu rozehrávku Šťáva a svůj únik zakončil střelou kolem Hradeckého a zvýšil tak na 0:3.  V 77. minutě vybídl Ošmera svoji přihrávkou za obranu Míču, který postupoval z pravé strany na brankáře, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla.  V 83. minutě se z ničeho nic dostal na středu hřiště sám před brankáře Řezáč, ale trefil pouze nohy brankáře Brabence. Domácí vykřesali jiskřičku naděje v 85. minutě když po ose Durda, Míča, Čermák, dal posledně jmenovaný gól na 1:3. V 89. minutě domácí zahrávali roh, který hosté odvrátili za vápno, kde stál dobře postavený Čermák a krásnou střelou snížil na 2:3. Domácí sahali po vyrovnání, když v 92. minutě zahrávali roh, ale z následného závaru ve velkém vápně se již neprosadili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Nevyšel nám úvod utkání, jako bychom ještě nebyli na hřišti. Začli jsme hrát až za stavu 0:2. Škoda, že jsme neproměnili jednu ze dvou velkých šancí v první půlce. Závěrečný tlak přišel pozdě. Potvrdilo se, že se nám s Lipníkem nedaří. Dnes to ale nebylo špatné herně, ale zradila nás koncovka.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes jsme byli osmdesát minut lepším týmem a hráli velice dobře. Domácí nás dostali pod tlak posledních deset minut, ale nakonec jsme vše zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Krčál [-] , L. Sláma [-] , M. Řezáč [-] (88. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , K. Kresa [-] , J. Kučera [-] , M. Čermák [-]

Hajduk Lipník
T. Brabenec [-] - A. Kisela [-] (88. M. Skoumal [-] ) , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , J. Kresa [-] , P. Pokorný [-] (56. V. Svoboda [-] ) , J. Jonáš [-] , R. Šťáva [-] (90. L. Žák [-] ) , A. Rohony [-] , R. Fišer [-] , L. Macháček [-] (78. A. Matoušek [-] )

ŽK: 30. T. Brabenec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - KALINA Oldřich, NEUMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.