0:1
(0:0)
62. R. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou důležitou výhru z Okříšek B


Branky


62. R. Kafka
0

V zápase dvou týmů ze spodku tabulky vyšel lépe hostům z Výčap a opustili tak sestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky byl k vidění v Okříškách, které po dobrém vstupu do soutěže zaznamenaly čtyři porážky v řadě a pomalu se sunou tabulkou dolů. Výčapy jsou na tom ještě hůř. Mají na svém kontě jednu výhru, což jim stačí pouze na předposlední příčku. Utkání se o proti předešlím kolů nehrálo za příliš vlídného počasí. Zápas ale moc pohledného fotbalu nepřinesl. O něco více měli ze hry domácí, ale většiny akcí končily mezi oběma šestnáctkama. První poločas tak žádnou branku nepřinesl a bylo zcela jasné, že o osudu utkání může rozhodnout jediná trefa, což jak se také ve druhém poločase potvrdilo.

Richard Kafka zařídil hostům výhru

Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil a domácí nadále nemohli najít recept na ohrožení branky Výčap, kterou v tomto utkání úspěšně hájil Lukáš Krátký. A tak se sto přítomných diváků dočkalo první branky k jejich nelibosti do domácí sítě. V 62. minutě z ojedinělé akce udeřili. Přetažený centr vrátili hosté hlavou do pokutového území, kde stál Richard Kafka a do protipohybu brankáře Syrového otevřel skóre utkání -0:1. Domácí ale drtivý závěr nepředvedli. Jejich šance totiž ke gólu nevedly, a tak se nakonec všechny tři body přestěhovaly do Výčap.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: Prohráli jsme nezaslouženě. Několik našich šancí jsme ale nevyužili a hosté rozhodli náhodným gólem.

Sokol Výčapy
Král Martin, vedoucí: Pro diváky zápas nic moc. Hrálo se bez vyložených šancí. Vyhrál šťastnější tým. Byl to snad zlomový zápas.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - I. Večeřa [-] , J. Jeřábek [-] , K. Vostal [-] (75. L. Mašek [-] ) , M. Večeřa [-] , T. Binka [-] (67. L. Mareček [-] ) , R. Dokulil [-] , J. Ježek [-] , M. Kšír [-] , F. Rampír [-] , L. Rampír [-]

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - N. Kuchera [-] (88. T. Kuchera [-] ) , L. Kašpárek [-] (90. R. Macek [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (55. J. Šimeček [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 80. L. Mareček , 86. L. Rampír - 18. T. Matoušek .
Hráči zápasu: F. Rampír - R. Kafka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - SARKÁNY Martin, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.