0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec si zpravil chuť


Branky


21. K. Mrňa , 39. M. Mrňa , 53. P. Rousek
0

Po nečekané domácí remíze Studence z Horním Újezdem vybojovali hosté ztracené body v Chlístově a udrželi se v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

V dalším mistrovském utkání přivítal Chlístov na domácím hřišti mužstvo Studence. Ze strany domácích to byl asi nejlepší výkon podzimní části soutěže. Soupeř sice hrál více kombinační fotbal, ale toto domácí vyrovnali bojovností a nasazením. Diváci viděli atraktivní zápas z obou stran. Obě mužstva si vytvořila velké množství brankových příležitostí. Hosté však byli šťastnější v zakončování. Jako první se trefil ve 21. minutě Karel Mrňa a ještě do přestávky skóroval v 39. minutě Michal Mrňa -0:2. Tato branka padla po nejhezčí akci zápasu, kdy hostující mužstvo předvedlo kombinační akci na jeden dotek z hlouby vlastní poloviny, kterou dokázali proměnit v brankový efekt. I ze strany domácích přišlo velké množství vyložených šancí, ale hostující brankař Pěnčík Lukáš vychytal i nemožné.

Hosté si výhru ještě pojistili

Druhý  poločas se hrál ve stejném stylu a vysokém tempu jako první, opět se šancemi na obou stranách. V první desetiminutovce měli domácí několik šancí na vstřelení kontaktního gólu, ale paradoxně opět inkasovali a hosté gólem Pavla Rouska zvýšili v 53. minutě na 0:3. Ani po této obdržené brance to domácí nezabalili a byli až do konce přinejmenším vyrovnaným soupeřem. Perfektně chytající Pěnčík jim však svým excelentním výkonem nepovolil vstřelení ani čestného úspěchu. Nezbývá než soupeři poblahopřát za zisk tří bodů a hlavně za předvedený výkon, který zcela jistě patřil k nejlepším výkonům u mužstev, se kterými jsme do tohoto zápasu již utkání sehráli.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Nezbývá než soupeři poblahopřát za zisk tří bodů a hlavně za předvedený výkon, který zcela jistě patřil k nejlepším výkonům u mužstev, se kterými jsme do tohoto zápasu již utkání sehráli.

TJ Sokol Studenec
Tomešek Jiří, vedoucí: Začátek byl vyrovnaný, pak se nám podařilo 2x skórovat. Ve druhé půli měli domácí několik šancí, ale podržel nás brankář Pěnčík.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - Z. Nováček [-] , D. Brestovský [-] (46. J. Uhlíř [-] ) - L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] , L. Smolík [-] , M. Patočka [-] (78. M. Granát [-] ) - L. Rygl [-] (76. Z. Šaman [-] ) , T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] -

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - M. Tretera [-] , P. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] - M. Mrňa [-] , J. Buršík [-] , P. Rousek [-] (78. M. Nováček [-] ) , J. Holoubek [-] - K. Mrňa [-] (52. P. Matějek [-] ) , J. Strnad [-] (81. M. Dufek [-] ) - O. Vrba [-] (87. M. Chalupa [-] )

ŽK: 16. D. Brestovský , 45. L. Rygl .
Hráči zápasu: L. Pěnčík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HOLÝ Petr - OŠMERA František, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.