EXPERT TIP - 4.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 17.9.2016

0

Ve 4. kole soutěže se můžeme těšit na další mělnické derby - do Kel přijede Velký Borek. Nutno dodat, že domácí budou v tomto duelu jednoznačným favoritem. O poznání vyrovnanější zápas se dá očekávat v Dlouhé Lhotě, kam k dalšímu derby zavítají fotbalisté nedalekého Dolního Bousova. Jak to vše dopadne, je ve hvězdách, my každopádně přejeme všem fotbalistům pevné zdraví a co nejlepší výkony!




Lukáš Rambousek

Tipování se tentokrát zhostil teprve 19 letý hráč FC Mělník, který hned dvakrát ze tří duelů nastoupil v základní sestavě svého celku. V Bakově si moc přeje vyhrát, objektivně ale tipuje remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 9 - 18 - 73 %
Komentář experta:

Zde bych se přikláněl spíše k výhře hostů. Minulé kolo jsme právě proti Dlouhé Lhotě hráli a nějak mě neoslnili a DBSK dokážou být nepříjemný soupeř.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady si myslím, že je jednoznačný vítěz zápasu. Kly už minulou sezónu prokazovali svou kvalitu a tudíž bych dal na domácí.

Tip experta: 0 27 - 46 - 27 %
Komentář experta:

I když bych byl zde rád za naši výhru, ale utkání s Bakovem nebude určitě lehké. Minulé kolo dle mého překvapili remízou s Pěčicemi a určitě budou chtít navázat na úspěch i v dalším kole. I když nerad, tak tipuji remízu.

Tip experta: 1 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Pěčice jsou velice kvalitní a běhavé mužstvo. Doma jsou velice silní a Neratovice mají body pouze z prvního utkání, ale zde si myslím, že utkání skončí rozdílem tří branek.

Tip experta: 0 36 - 55 - 9 %
Komentář experta:

Zde bude určitě vyrovnané utkání. Oba týmy budou namlsány z minulého kola, kde oba vstřelili větší počet branek. Zde si myslím, že se rozejdou s dvěma brankami na obou stranách a na penalty nakonec vyhrají hosté.

Tip experta: 0 37 - 36 - 27 %
Komentář experta:

Lužec bývá na domácí půdě velice silný a Benátky jsou pro mě neznámý soupeř, ale určitě nepojedou jen odehrát zápas a zde věřím, že se budou body dělit a na penalty nakonec vyhraje Lužec.

Tip experta: 1 46 - 36 - 18 %
Komentář experta:

Tišice zatím dokazují, že do soutěže postoupili zaslouženě a hrají dobrý fotbal. Domácí prostředí jim určitě napomůže k tomu, že nakonec vyhrají rozdílem jedné branky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Kvapil 6
2. Tomáš Louda 4
3. Radek Tomíček 4
4. Antonín Antonín 3
5. Jakub Kasal 3
6. Lukáš Rambousek 2
7. Martin Preisler 2
8. Jan Rolenc 2
9. Lukáš Sochor 2
10. Ondřej Novák 2
11. Tomáš Prislupský 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.