Lužec vysoko přestřílel Benátky


Branky


19. D. Hrdlík , 37. T. Kuchař (p.) , 45. D. Tauchman , 63. J. Uher , 72. R. Levý - 16. M. Korec , 71. D. Langšádl
0

Velmi dobrým výkonem potěšili své fanoušky lužečtí fotbalisté. Těm se podařilo v souboji s B-týmem Benátek skórovat hned pětkrát a o vítězi zápasu tak nebylo pochyb. Pro hosty výsledek znamená druhou prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalty na obou stranách, jen jedna ale proměněná

Prudký déšť - to byl hlavní nepřítel hráčů obou týmů v tomto utkání. Ze začátku to vypadalo, že se s těžkým terénem lépe sžijí Lužečtí, kteří se hned v úvodu prezentovali povedenou střelou nováčka v sestavě Hrdlíka (17). O rok starší hostující brankář Levíček ale změnu skóre nedopustil. Do vedení tak šli v 16. minutě hosté, kteří předvedli pěknou akci po pravé straně, centr do vápna Prislupský vyrazil jen před sebe a dobíhající Korec otevřel skóre. 0:1. Brzy ale bylo vyrovnáno, když se centrovaný míč dostal až k výborně hrajícímu Hrdlíkovi, který zakončil přesně. 1:1. Hosté si mohli vzít své vedení zpět, když po krásné kolmici mezi stopery hasil domácí brankář situaci až za cenu faulu v pokutovém území. Následnou penaltu ale Krýdovi chytil, a tak se skóre neměnilo. O pár minut později, ve 37. minutě, se téměř stejná situace opakovala na druhé straně. Rozdíl byl pouze v tom, že zkušený Kuchař si s nabídnutou penaltou poradil a upravil na 2:1. Nádherný moment zápasu pak přišel ve 43. minutě, kdy hostující stopeři odhlavičkovali centr pouze na nohu D. Tauchmana, který přímo ze vzduchu napálil míč do šibenice. 3:1.



 

 

Lužec si hlídá skvělý výsledek

Pokud se ve druhé půli Benátečtí chtěli pokusit o obrat, velký problém pro ně znamenala 63. minuta a inkasovaná branka po rohovém kopu. Na ten si na přední tyči počíhal Uher a prodloužil do branky. 4:1. Poté se do šance dostali i hosté, Prislupský ale šanci jejich útočníka zlikvidoval. Následná šance gólem už skončila, a to když se v 71. minutě z dorážky prosadil střídající D. Langšádl a vykřesal tak pro hosty naději. Ta ale rychle zhasla, jelikož okamžitě po rozehrání ze středového kruhu si Lužečtí vzali své vedení zpět. Míč si vzal Levý, obešel vše, co mu stálo v cestě a přesně zakončil. V poslední šanci zápasu se ocitli opět hosté, ale osamocený útočník domácího brankáře nepřekonal, a tak se už nic nezměnilo na stavu 5:2 pro domácí Lužec nad Vltavou.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Utkání dosti ovlivnilo počasí, kde na težkém terénu bylo složité něco vymýšlet. Utkání se nám ale dost vydařilo a zaslouženě jsme vyhráli.

SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: V Lužci byl velmi těžký terén, téměř po celý zápas pršelo, před tribunou se utvořila obrovská kaluž. Tohle nás ale neomlouvá. Nemůžeme prohrát takovým rozdílem. Mrzí mě, že inkasujeme branku téměř hned po rozehrávce, které předcházel náš vstřelený gól. Pátá inkasovaná branka nás srazila dolů. Stále nás provází neproměňování brankových příležitostí, potřebujeme v těchto situacích více klidu. Další věc, kterou musíme zlepšit, jsou osobní souboje. Stará Boleslav v úvodním kole chtěla hrát fotbal. Neratovické béčko, Byšice i nyní Lužec vsadily na velký důraz, leckdy za hranou. Podobným týmům se musíme i po téhle stránce vyrovnat.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kaucký Miloš - BARTŮŠEK Zdeněk, ČERMOCH Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.