EXPERT TIP - 1.kolo Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 20.8.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Schmitt

Expertem pro 1. kolo okresního přeboru byl zvolen Martin Schmitt. Martin nyní hraje svou první sezónu za děpoltovický celek a hned v prvním utkání se gólově prosadil. Byl navíc velmi aktivní a díky svému výkonu se dostal do sestavy kola. Martin nám prozradil, že své tipy střílel tzv. od boku, protože okresní přebor nesledoval a tipy nasázel podle prvních zápasů (vloženého 13. kola). 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Minulý týden Vojkovice doma ukázaly, že umí hrát fotbal. Vyhrály hladce a myslím si, že se tak stane i na hřišti Božíčan. Nebude to asi tak suverénní, ale počítám s výhrou Vojkovic o dvě branky.

Tip experta: 2 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Útvinu v posledním zápase podržel gólman, ale do moc šancí se útvinští nedostali. Myslím si tedy, že si Nejdek odveze vysokou výhru.

Tip experta: 2 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Tady tipuji hosty, i když minulý týden zaváhaly na domácí půdě. Dalovice patří mezi top týmy v okrese.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Jáchymov má slabší útok, na hřišti Děpoltovic nepředvedli vůbec nic a některé šance úplně zahodili. Myslím si, že Štědrá vyhraje, ale bude to s odřenýma ušima.

Tip experta: 0 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Zde se bude lámat chleba. Bochov v uvozovkách zvládl těžký zápas na půdě Dalovic a bral po remíze bod. Stará Role si doma pohrála s týmem Božíčan, ale i tak tipuji vyrovnaný zápas, který skončí dělbou bodů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Merklín je teď trochu v rozpadu, nedokázali dát branku ani Útvině. Tady si myslím, že pokud budou domácí hrát svou hru, tak si ze zápasu odnesou tři body.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Jakožto útočník Děpoltovic pevně věřím v naši výhru. Pernink minulý týden sice vedl, ale nakonec prohrál po velkém debaklu. Tenhle týden jim bude chybět i jejich nejlepší střelec, proto si myslím, že jasně zvítězíme.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Karel Chovánek 6
2. Karel Hoch 4
3. Jiří Klik 4
4. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.