Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Naprosto dominantní výkon Útviny a dvojitý hattrick famózního Brázdy!


Branky


5

One man show v podání Martina Brázdy byla k vidění na hřišti Útviny, která si pohrála s nejdeckou rezervou jako kočka s myší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice v první půii

Rozjezd byl opatrný, ale hned v 5. minutě vyslal z dálky ne moc povedenou střelu Paluch, která dokonce nešla ani na bránu, ale jeden z obránců si míč srazil do sítě.

 

Ve 20. minutě začala krasojízda osmnáctiletého Martina Brázdy, jenž během pouhých jedenácti minut zkompletoval hattrick a když se šlo do kabin, už měl na konte čtyři góly. Pokaždé skóroval po útěku za obranu (kromě třetího gólu, který dal z penalty poté, co byl gólmanem faulovaný Hudec). Obrana byla opravdu děravá a vypadalo to, že se pokouší o ofsajdové pasti, které absolutně nevycházely.

 

Velice slabý výkon předvedl také gólman, neboť jedna z Brázdovych střel mu prošla dokonce mezi nohami, ale nejméně se mu dařilo v nákopech, které většinou sbírali útvinští.

Dokonání double hattricku

Ve druhé půli dal gól i Hudec, který si následně připsal i luxusní asistenci na pátý Brázdův zásah, když mu přihrál před odkrytou branku.

 

Po deseti vteřinách svého pobytu na hřišti se střídající Michalec prosmýkl po pravé lajně a předložil Brázdovi před prázdnou bránu, a ten tak zkompletoval dvojitý hattrick.

 

To ještě Janoušek nastřelil tyč, Paluch břevno, Vlček neproměnil minimálně dvě tutovky a Michalec netrefil z malého vápna po přihrávce Struhára prázdnou branku.

 

Hostům se tento zápas absolutně nevyvedl a odjíždí s ostudným debaklem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Útvina
Martin Michalec, obránce: "To se nedá shrnout jiným slovem, než “válec”. Nejdek byl v obraně opravdu špatný a my byli při chuti. Obzvláště Martin Brázda, který po zápase raději rychle utekl, aby za svůj double hattrick nemusel platit panáky (směje se). Tenhle zápas ukázal, jak dobrý tým máme, když se sejdeme kompletní. Navíc máme výbornou partu. Kombinace těchto aspektů by nás klidně mohla vystřelit až do bojů o postup do vyšší soutěže!"




Sestavy


TJ Sokol Útvina
J. Vodička [-] - J. Řezáč [-] (88. M. Vaněk [-] ) , D. Vlček [-] (79. M. Michalec [-] ) , M. Opočenský [-] (46. J. Metlický [-] ) , J. Nováček [-] (49. J. Pavlík [-] ) , V. Hudec [-] , M. Konšťák [-] , P. Janoušek [-] (78. K. Struhár [-] ) , J. Chrenák [-] , M. Brázda [-] , J. Paluch [-]

FK Nejdek B
J. Nádeníček [-] - T. Bachratý [-] , J. Kinkal [-] , M. Lutsak [-] , V. Roller [-] , P. Chvapil [-] , L. Kinkal [-] (55. Z. Dolejš [-] ) , J. Řezáč [-] (63. J. Hillebrand [-] ) , M. Bartík [-] , T. Vaník [-] , M. Vosmek [-]

ŽK: 56. M. Konšťák - 33. J. Nádeníček , 83. M. Lutsak .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hrubý Vít - KRÁSA Roman (N), VAŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Martin Schmitt
Tip experta: výhra hostů

Útvinu v posledním zápase podržel gólman, ale do moc šancí se útvinští nedostali. Myslím si tedy, že si Nejdek odveze vysokou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích