EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.8.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

Dnešním expertem se stal Luboš Mlejnek z Hrotovic. Luboš Mlejnek je bývalý hráč tohoto týmu, ale po zranění přešel k trénování mládeže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 10 - 0 - 90 %
Komentář experta:

Tady není o čem. Jaroměřice po minulém výprasku od Rokytnice podlehnou i Hartvíkovicím. Hartvíkovice mě v minulém kole velice překvapily, když nečekaně remizovaly s favorizovanými Myslibořicemi 1:1.

Tip experta: 1 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Domácí v minulém kole vysoko prohrály 5:1 s Vladislaví. Blatnice si připsala první bod za remízu s Novými Syrovicemi. V tomto utkání očekávám vítězství domácí týmu.

Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Domácí dovezly v minulém kole překvapivě bod z Blatnice. Chlístov doma padl s Horním Újezdem. V tomto utkání vyhrají Nové Syrovice.

Tip experta: 1 56 - 11 - 33 %
Komentář experta:

Třebelovice v minulém kole prohrály po dobrém výkonu gólem až v závěru utkání v Hrotovicích. Lipník mě překvapil výhrou ve Výčapech. Toto utkání bude hodně vyrovnané, ale myslím si, že těsně zvítězí Třebelovice.

Tip experta: 2 22 - 33 - 45 %
Komentář experta:

Výčapy v minulém kole doma nečekaně zaváhaly s Lipníkem a tentokrát si dovezou z Újezdu všechny 3 body.

Tip experta: 1 40 - 0 - 60 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Oba dva týmy jsou hodně kvalitní a patří k tomu lepšímu, co je v okresním přeboru k vidění. Těsně zvítězí Myslibořice.

Tip experta: 1 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Hrotovice jsem viděl v minulém kole hrát proti Třebelovicím a hrály dobře. Velmi příjemně mě překvapily oba dva útočníci domácího celku, kteří byli hodně agilní a vypracovali si několik příležitostí ke skórování. Nyní do Hrotovic přijede Rokytnice, která v minulém kole zvítězila vysoko 8:0 nad Jaroměřicemi. Co si budeme povídat, Jaroměřice už prostě nejsou to co bývaly a dle mého budou hrát o přežití v soutěži. Hrotovice i Rokytnice mají určitou kvalitu a budou patřit k tomu lepšímu co bude k vidění v OP. Od utkání očekávám hru ve vysokém tempu, spoustu šancí, hodně soubojů. Jsem zvědav, jak se Hrotovice vypořádají s tímto těžkým soupeřem, který patří v mých očích ještě o level výše než byly teď Třebelovice. Utkání bude natolik vyrovnané, že rozdíl ve skóre bude jen o jednu branku. Můj tip je 3:2 pro Hrotovice.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Horák 5
2. Luboš Mlejnek 5
3. Tomáš Novotný 5
4. Miloslav Kafka 4
5. Jan Benáček 3
6. Dominik Čech 3
7. Tomáš Urbánek 1
8. jan bulant 1
9. Tomáš Hambálek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.