4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 10:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice slaví výhru proti Lipníku


Branky


9

Fotbalisté Třebelovic si proti Lipníku připsali 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Report

Do utkání vstoupil lépe domácí tým, když hned ve 3. minutě vystřelil z levé strany Máca a trefil se k zadní tyči hostujícího brankáře. V 17. minutě unikl po levé straně hostující Svoboda a po samostatném nájezdu prostřelil Nesibu. Ve 28. minutě opět strhl vedení na domácí stranu Máca, kdy vystřelil z téměř totožné pozice jako u první branky a trefil zase k vzdálenější tyči. Celý průběh prvního poločasu byl lepší hostující tým, který více držel míč na svých kopačkách. Do šancí se ale obě mužstva dostávala sporadicky, hrálo se spíše mezi vápny.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji domácí tým a začal si vypracovávat šance, ty ale všechny likvidoval hostující brankář. V 70. minutě propadl míč po trestném kopu ve skrumáži na malém vápně k Jurkovi a ten z blízkosti napálil míč do sítě. O 6 minut později předvedl individuální akci po levé straně Tesař a po jeho přihrávce pod sebe doklepl míč do branky Rakušan.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Jurka Jan, hráč: V prvním poločase jsme byli horším týmem, ale podařilo se nám vstřelit 2 branky a šli jsme do kabin s jednogólovým náskokem. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivněji, což se nám povedlo a soupeře jsme začali přehrávat. Pak se nám povedlo přidat další góly a zápas už jsme do konce pohlídali.

Hajduk Lipník
Fišer Radim: V prvním poločase jsme se prezentovali novým stylem hry na kterém pracujeme. Všechny aspekty, které tam měli být, tak ve hře byly a dominovali jsme. Bohužel soupeř z minima vytěžil maximum a ze střední vzdálenosti se 2x trefil. Ve druhém poločase byl soupeř aktivnější a přidal branky. My jsme alespoň konec utkání tedy chtěli dohrát s míčem na našich kopačkách, což se nám povedlo a vytvořili si i jasnou gólovou příležitost.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , O. Jurka [-] , R. Jurka [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] (80. K. Skoumal [-] ) , K. Tesař [-] (77. D. Janíček [-] ) , J. Rakušan [-] (85. K. Kapko [-] ) , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , J. Sedláček [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Brabenec [-] , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] , L. Žák [-] (63. J. Jonáš [-] ) , O. Molák [-] , A. Kisela [-] , J. Procházka [-] (80. D. Králík [-] ) , T. Kutálek [-] , V. Mašeja [-] , M. Tretera [-]

ŽK: 16. T. Brychta , 75. M. Máca - 50. O. Molák , 66. T. Kutálek , 75. J. Brabenec , 88. J. Jonáš .
Hráči zápasu: M. Nesiba , M. Máca .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice v minulém kole prohrály po dobrém výkonu gólem až v závěru utkání v Hrotovicích. Lipník mě překvapil výhrou ve Výčapech.

Toto utkání bude hodně vyrovnané, ale myslím si, že těsně zvítězí Třebelovice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích