Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B doma proti Blatnici vítězně


Branky


9

Fotbalisté Náměšťě B si proti Blatnici připsali první domácí výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Náměšť B přivítala na svém hřišti fotbalisty z Blatnice, kteří jsou nováčkem okresního přeboru, když Špály z krajské soutěže Blatnice v úvodním kole byla na svém hřišti favoritem zápasu s Novými Syrovicemi, ale nečekaně ztratila body za remízu 2:2. Náměšť hrála ve Vladislavi, na kterou jasně nestačila a podlehla jí 5:1. Zápas se hrál za teplého fotbalového počasí. Jako první se prosadili hosté, když se 12. minutě trefil Milan Sova - 0:1. O minutu později ale bylo zásluhou Michala Kašíka vyrovnáno na 1:1. Do konce prvního poločasu se skóre otočilo, když se ve 34. minutě trefil Petr Kylíšek - 2:1. Zápas tak byl do druhé půle zcela otevřen. 

Přestřelku zvládli lépe domácí

Ve druhém poločase si diváci přišli na brankové hody. Hosté ještě naposledy sahali alespoň po bodu, když v 62. minutě vyrovnal Milan Sova - 2:2. Jenže domácí šli rychle zpět do vedení, když na 3:2 dal branku v 64. minutě Michal Kašík. V 67. minutě bylo poprvé vedení domácích o dvě branky, když na 4:2 upravil Jiří Eliáš. V 70. minutě ještě zdramatizoval vývoj zápasu Jiří Trnka, ale klid na kopačky domácích vrátil v 76. minutě Petr Kylíšek - 5:3. V 78. minutě pak rozhodl o výhře domácích Jiří Eliáš - 6:3. Na konečných 6:4 pak jen upravil Vojtěch Holý. 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Do zápasu jsme nastoupili v hodně improvizacni sestavě. Hostující hra se opírala o dva zkušené hráče, které jsme jsi celkem pohlidali. I přes obdržené čtyři góly, musím vyzdvihnout týmový výkon. Musíme zapracovat na hre dozadu! Jinak co se týče ofenzivní hry, tak to jsme byli takřka 100%.Děkuji za ferovou hru a přeji Blatnici hodně zdaru.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - S. Sedlák [-] , V. Kopuletý [-] , M. Veselý [-] , P. Kylíšek [-] , M. Kašík [-] , A. Křivánek [-] , J. Eliáš [-] (81. M. Cejnar [-] ) , M. Lokaj [-] , Š. Matoušek [-] , M. Anna [-] (57. M. Křivánek [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Kratochvíl [-] , M. Trnka [-] , M. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , F. Rumíšek [-] (86. V. Šabatka [-] ) , M. Sova [-] (80. V. Holý [-] ) , M. Karásek [-] , Z. Nedvědický [-] (20. P. Činčera [-] ) , D. Lojka [-] , Z. Eberl [-]

ŽK: 54. M. Lokaj , 72. S. Sedlák - 80. J. Trnka .
Hráči zápasu: P. Kylíšek - M. Sova .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KALINA Oldřich - CHYTKA Šimon, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí v minulém kole vysoko prohrály 5:1 s Vladislaví. Blatnice si připsala první bod za remízu s Novými Syrovicemi.

V tomto utkání očekávám vítězství domácí týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů