4:4
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice remizovaly s Vladislaví


Branky


11. J. Fňukal , 27. P. Vejvoda , 40. P. Vejvoda (p.) , 57. J. Fňukal - 15. F. Nováček , 36. M. Nevoral , 47. P. Vyletěl , 70. M. Nevoral (p.)
10

Fotbalisté Myslibořic si proti Vladislavi připsali bod za divokou remízu 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Za slunečné neděle se v Myslibořicích odehrál šlágr kola mezi domácími Myslibořicemi a hosty z Vladislavy, jednalo se o reprízu finále Okresního poháru a souboje 2. týmu s 3. týmem minulého ročníku Okresního přeboru. Početná divácká návštěva sledovala tento vyrovnaný souboj. Zápas začali lépe domácí a po přesném pasu Patrika Furiše se poprvé v sezóně prosadil důraznou hlavičkou domácí kanonýr Jan Fňukal. Hosté s gólovou odpovědí dlouho nečekali a už o 4 minuty později po pěkné kombinaci Nevorala s Vyletělem, druhý jmenovaný vybídl ke skórování před úplně prázdnou branku Františka Nováčka a ten se nemýlil. Ve 27 minutě zahrávali domácí rohový kop, po kterém našil Patrik Furiš hlavu Pavla Vejvody a ten usměrnil míč za záda Otruby. Gólové hody pokračovaly dále, nedůrazný odkop domácích okamžitě potrestal nechytatelnou střelou na zadní tyčku aktivní Michal Nevoral. Myslibořice se potřetí v zápase dostaly do vedení, čerstvě vystřídaný Petr Pachr se prosmýknul v pokutovém území a hosté museli sáhnout k nedovolenému zákroku a kopala se penalta, k té se postavil Pavel Vejvoda a s klidem proměnil. Poločas tak skončil vedením Myslibořic 3:2.

 

 

 

Oba celky se rozešly smírně

Druhý poločas začal lépe pro hosty z Vladislavy, další nedůrazný odkop se dostal k obávanému střelci hostí k Petru Vyletělovi a ten trefil na zadní tyčku absolutně přesně a bylo potřetí v zápase vyrovnáno. Myslibořice si však vzaly vedení do svých rukou počtvrté, po dlouhém vhazování Bohumila Mencáka vyskočil nejvýše Jan Fňukal a trkl míč přesně do levého horního rohu Otrubovi branky. Jan Fňukal mohl dát svým spoluhráčům klid na kopačky gólem na 5:3, ale poté co šli s Jakubem Horákem 2 na 1, volil domácí kanonýr střelu vedle. V 70. minutě Bohumil Mencák nešťastně dohrál v rohu vápna Vyletěla a Sarkány ukázal na penaltu i na druhé straně, tu s přehledem proměnil nejlepší hráč hostů v tomto zápase Michal Nevoral. Už to vypadalo, že zápas skončí remízou 4:4 a přišel sporný okamžik, který nenechal v klidu žádného z přihlížejících diváků. V nastaveném čase hodil Lubomír Macháček z levé strany dlouhé vhazování přesně na hlavu Martina Věžníka, který míč prodloužil absolutně nechytatelně pro Petra Obruby do pravé šibenice, rozhodčí Sarkány ukázal na středový bod, uznal branky a nastaly oslavy branky, v tom ale hostující AR Martének zvedl nad hlavu praporek a signalizoval postavení mimo hru, po poradě s hlavním rozhodčím nepochopitelně branku odvolal a ukončil zápas za stavu 4:4. Vysvětlení pomezního bylo takové, že před brankářem stál hráč, který se zapojil do hry tím, že bránil ve výhledu brankáři, to byla varianta 1, později přišla varianta 2, že po Věžníkovi tečoval míč další Myslibořický hráč, který už byl v postavení mimo hru, bohužel pro domácí „teč“ a dalšího hráče, tam viděl jen pomezní a hlavní rozhodčí Sarkány na něho dal, i když byl celé situaci blíž a žádnou teč neviděl.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Výborný zápas z obou stran. Myslím si, že zápas snesl i ty nejpřísnější měřítka okresního přeboru a oba týmy předvedly svoji kvalitu. Mrzí mě, že jsme 4x v zápase vedli a vlastními chybami jsme soupeři darovali 3 branky v tomto zápase, tak kvalitní tým jako Vladislav trestá téměř každou chybu. Neodpustím si řečnickou otázku, na jaký zápas by měli přijet ti nejlepší rozhodčí z okresu než na nejlepší týmy z minulého ročníku. Za mě regulérní gól, o který nás rozhodčí připravili v nastavení a tím o 2 body, nicméně kdybychom neudělali tolik chyb vítězství by bylo naše, ale kdyby jsou chyby bohužel.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - D. Kunčík [-] , S. Marek [-] , B. Mencák [-] , M. Ludvík [-] - F. Hvězda [-] , P. Furiš [-] , J. Horák [-] , L. Macháček [-] (39. P. Pachr [-] ) - P. Vejvoda [-] (61. M. Věžník [-] ) , J. Fňukal [-] (63. L. Macháček [-] ) -

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , J. Martinovský [-] , V. Paločko [-] - J. Orálek [-] (87. K. Čihal [-] ) , F. Nováček [-] (62. P. Petz [-] ) , D. Veleba [-] , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] (80. D. Ležák [-] ) , J. Slíva [-] - P. Vyletěl [-]

ŽK: 53. F. Hvězda , 76. S. Marek - 49. J. Slíva .
Hráči zápasu: J. Fňukal , P. Vejvoda - M. Nevoral .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - PALÁT Milan, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Oba dva týmy jsou hodně kvalitní a patří k tomu lepšímu, co je v okresním přeboru k vidění.

Těsně zvítězí Myslibořice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů