Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice nestačily na Hartvíkovice


Branky


10

Fotbalisté Jaroměřic si proti Hartvíkovicím připsali i druhou podzimní porážku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Jaroměřice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Hartvíkovic. Jaroměřice chtěly napravit debakl s Rokytnicí. Hartvíkovice naopak dokázaly vybojovat remízu s favoritem soutěže z Myslibořic. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané se dostali do vedení ve 12. minutě hosté, když skóre zápasu otevřel David Kopuletý 0:1. Domácí celek marně usiloval o vyrovnání. Ve 35. minutě se na opačné straně radovali z druhé branky hosté zásluhou Dominika Horkého - 0:2. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, a tak odcházeli do kabin mnohem spokojeni hosté.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase již zcela dominovali hosté. Skóre tak narůstalo na jejich straně. Nejprve se prosadil v 58. minutě Vojtěch Nováček - 0:3. Hosté dostali klid na svých kopačkách a začali se prosazovat borci výhradně z lavičky. V 66. minutě navyšovali vedení hostů Tomáš Urbánek - 0:5. Pověstného bůra pak vstřelil Jiří Gotwald - 0:5. Domácí už věděli, že opět odejdou že zápasu s výpraskem. Že strany hostů to nebylo vše. V 74. minutě dal nejprve Jiří Dvořák na 0:6 a v v 85. minutě svou druhou brankou v zápase Jiří Gotwald na 0:7. Čestný úspěch domácích tak zaznamenal David Vydra - 1:7.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš: Jaroměřice trápí marodka, kdy to se projevuje na zkušenostech , které chybí. Taktéž nám opět na koci zápasu došly síly.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - O. Pavelec [-] , D. Částek [-] , D. Vydra [-] , T. Přibyl [-] , T. Kalay [-] , T. Foltýn [-] , T. Diviš [-] , K. Vybíral [-] , R. John [-] , T. Hambálek [-]

TJ Hartvíkovice
M. Záviška [-] - M. Kopuletý [-] , P. Křivánek [-] (63. T. Urbánek [-] ) , M. Kafka [-] , V. Hadraba [-] (63. J. Gottvald [-] ) , D. Horký [-] , V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] (70. J. Benáček [-] ) , K. Sýkora [-] , D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] (70. J. Dvořák [-] )

ŽK: 51. T. Diviš .
Hráči zápasu: D. Kopuletý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VRZÁČEK Josef, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Jaroměřice po minulém výprasku od Rokytnice podlehnou i Hartvíkovicím.

Hartvíkovice mě v minulém kole velice překvapily, když nečekaně remizovaly s favorizovanými Myslibořicemi 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů