EXPERT TIP - 20.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 8.5.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Boček

Lásenický Jirka Luňák - hráč, (příležitostný) trenér... a kapitán. S Michalem Blažkem se dělí o prvenství v nejvyšší váze v mužstvu. V srpnu 2017 započal již 23. sezónu bez přestávky v dresu Rapidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

I přes nesporné kvality domácích, kteří ve většině zápasů ukazují, že OP je pro ně soutěž, ve které by neměli hrát, tak mi něco říká, že pokud bude Dan Kroupa na stoperu a odvede stejně dobrou práci jako proti Popelínu a zároveň spravedlnost se odvděčí Evženovi Vohákovi za jím odvolanou branku v Číměři, tak Novosedly povezou minimálně bod zpět. Tipuji, že za hosty se prosadí Pepa Mazanec střelou z dálky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kluci z domácí zálohy se v zápasech zimního poháru předháněli, komu hodinky ukáží více naběhaných kilometrů, takže běžecká, ale i fotbalová kvalita bude znát a všechny body zůstanou na Třeboňsku. Ale Zdeněk Vaníček s Mírou Pelejem by mohli pozlobit.

Tip experta: 1 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Prostě jednou to už přijít musí a nekompromisně dávám tip 1. Proč ne zrovna proti favorizovanému mančaftu Strmilova. I přes nevídaný počet absencí, které nás provázejí od začátku jara, musím jako správný předseda a v sobotu opět nejspíš i hráč věřit, že překvapíme a potěšíme všechny naše po bodech lačnící příznivce.

Tip experta: 0 13 - 19 - 68 %
Komentář experta:

Operovaný Pepa Novák (za lásenický Rapid přejeme rychlou a nekomplikovanou rekonvalescenci) bude chybět, ale bratr Jiří asi branku vstřelí. Jelikož NB"A" hraje v sobotu, tak se nějaký pendl, který bude schopen za panem Zamazalem v bráně Peče rozvlnit síť, najde.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Pro mě je Stráž přírodní úkaz, kdy v celkových 14 lidech dokáží odehrát všechny zápasy ve vysoké okresní kvalitě. A pokud bude Břeťa Chovítek dále ignorovat všechny své děti v hledišti a na 100% se soustředit na svůj výkon, jak to dokáže jen on, tak určitě vymyslí nějakou přihrávku na Vlastu Mikuláštíka, který jistě nepohrdne a zkušenou obranu Chlumu pokoří. I když je naprosto jasné, že Jirka Hájek také mlčet nebude a jeho jméno bude figurovat mezi střelci v zápisu o utkání na straně hostí.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Suchdol hraje dobrý fotbal, snaží se kombinovat a na domácím pažitu by měl vyhrát.

Tip experta: 2 6 - 13 - 81 %
Komentář experta:

Toto je spíše takové moje přání, aby se na chvostu tabulky ještě něco zajímavého dělo, aby nám Včelnice moc neutekla. Yuri Sulimenko jistě něco vymyslí pro Frantu Fábera a provětrají domácí obranu i s gólovou tečkou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 7
2. Drahomír Rychlý 7
3. František Procházka 6
4. Radek Devera 6
5. Lukáš Rešl 6
6. Martin Zvára 6
7. Lubomír Musil 6
8. Vít Hledík 6
9. Vladimir Stanik 5
10. Nicol Erhartová 5
11. Pavel Fryš 5
12. Filip Ouška 5
13. Jan Eger 4
14. Jiří Nohava 4
15. Ivet Nohavová 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.