L. Punda 88.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov se na body v Lásenici nadřel


Branky


88. L. Punda - 33. O. Nečeda , 72. J. Hudec , 89. J. Hudec
16

Ve 20. kole Okresního přeboru Lásenice doma podlehla Strmilovu 1:3. První poločas střetnutí nabídl jedinou branku strmilovského Nečedy, i když šancí na obou stranách bylo více než dost. Tři branky padly až po 70. minutě, kdy se prosadil dvakrát Hudec a jednou domácí Punda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Strmilov
Jan Dvořák (hráč): Na vítězství proti poslednímu týmu tabulky jsme se nadřeli. Po většinu utkání jsme drželi míč a měli lepší pohyb ale z tlaku a nespočtu brankových příležitostí jsme nedokázali vytěžit výraznější vedení. První poločas jsme vyhráli 1:0 když se po levé straně uvolnil Nečeda. Druhý poločas začal podobně jako ten první. Hráli jsme v držení míče ale pouze po vápno. Kolem 70. minuty Jan Hudec zvýšil vedení pěknou střelou na přední tyč. 2:0. Ke konci poločasu jsme polevili a nechali soupeře z ojedinělé akce snížit na 1:2 ale vzápětí jsme si dvoubrankový náskok vzali zpět po gólů Hudce. Chtěl bych ještě vyzdvihnout domácího gólmana, když přiznal faul v pokutovém území. Penaltu jsme stejně neproměnili.



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , M. Šperl [-] , J. Demeter [-] , P. Boček [-] , A. Zimola [-] , J. Kandl [-] , J. Heřmánek [-] , J. Maxa [-] , B. Beránek [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - M. Lehejček [-] , D. Hanzal [-] - J. Kubíček [-] , F. Procházka [-] , M. Novák [-] - J. Hudec [-] - D. Sedlák [-] , J. Dvořák [-] , T. Dohnal [-] , O. Nečeda [-]

ŽK: 70. T. Blažek - 6. M. Lehejček .
Hráči zápasu: J. Hudec , D. Sedlák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - HAVLÍK Zdeněk, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra domácích

Prostě jednou to už přijít musí a nekompromisně dávám tip 1. Proč ne zrovna proti favorizovanému mančaftu Strmilova. I přes nevídaný počet absencí, které nás provázejí od začátku jara, musím jako správný předseda a v sobotu opět nejspíš i hráč věřit, že překvapíme a potěšíme všechny naše po bodech lačnící příznivce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů