EXPERT TIP - 19.kolo Divize A, 2021-2022

Datum kola: 2.4.2022

0

Za Expertem jsme se vydali na jih Čech. Za asistentem trenéra TJ Sokol Lom. Očekává snad nějaké překvapení? V Sedlvčanech se představí Přeštice, do Plzně cestuje nejen Jindřichův Hradec ale také rezerva Budějovic.Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Zeman

Lukáš Zeman je momentálně asistent hlavního trenéra TJ Sokol Lom. Lukáš nám řekl o sobě toto: ,, Začínal jsem s fotbalem v pěti letech v Malšicích, to je vesnice vedle Tábora. Po roce jsem šel hrát do Tábora, tehdy to byli ještě Vodní Stavby Tábor. V Táboře jsem prošel všemi mládežnickými kategoriemi až do A mužstva mužů, kde jsem strávil dva roky. Tenkrát jsme hráli divizi. Poté jsem studoval v Praze a časově to nešlo skloubit, tak jsem se vrátil do Malšic, které hráli krajský přebor. Potom jsem hrál ještě za FC Bechyně, kde jsme postoupili z I.A třídy do krajského přeboru, FC Protom Přešťovice (krajský přebor) a TJ Slavoj Pacov (krajský přebor Vysočiny). Potom jsem na nějakou dobu přestal fotbal hrát, protože jsme stavěli barák a už mi na fotbal nezbýval čas. V roce 2016 jsme se klukama, s kterými jsem hrával fotbal v mládežnických kategoriích domluvili, že si uděláme svůj vlastní tým a pod hlavičkou FC MAS Táborsko jako "C" tým mužů, jsme se přihlásili do "pralesní ligy" lépe IV. třídy okresu Tábor. Hned první rok jsme postoupili do III. okresní třídy a rok na to do II. okresní třídy. Našich výkonů si nešlo nevšimnout a tak nás oslovil tehdejší ale i současný prezident Sokolu Lom Petr Kolář, abychom přestoupili do Sokolu Lom a vytvořili společně jedno mužstvo, které bude hrát okresní přebor. A tady se začaly psát největší úspěchy v historii klubu Sokolu Lom, který byl založen v roce 1954. Hned první rok jsme postoupili do I.B třídy, další rok do I.A třídy a hned další rok do Krajského přeboru, kde jsme po dvou sezónách postoupili do divize. V krajském přeboru jsem odehrál svůj poslední zápas. Pak jsem z pozice hráče přešel do trenérské pozice. Uvidím, možná se ještě na pár minut postavím, abych si připsal divizní start.

Jako trenér jsem začínal v FC MAS Táborsko, kde jsem trénoval ročník 2008, kde hrají oba moji synové, dvojčata Viktor a Patrik. Ten tým jsem vedl od jejich úplných začátků, tehdy klukům bylo 4 - 5 let až do kategorie U11. V tu dobu už jsem ale trénoval 2 roky v Sokolu Lom. Protože u kluků v Táborsku už jsem byl 7 let a cítil jsem, že potřebují oni i já změnu, rozhodl jsem se od kluků odejít a zůstat pouze jako trenér Sokolu Lom. "
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 76 - 12 - 12 %
Komentář experta:

Sousedi v tabulce si to rozdají po bodu. Mariánkám to doma moc nejde a Mýtu to nejde zase venku.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Petřín bude chtít odčinit porážku s posledního domácího zápasu s Doubravkou 0:3.

Tip experta: 2 59 - 12 - 29 %
Komentář experta:

Cheb sice poslední dvě kola uhrál lepší výsledky než její soupeř, i tak si myslím, že Soběslav zabere a odveze si z Chebu výhru.

Tip experta: 2 24 - 6 - 70 %
Komentář experta:

Katovice si z Berounem poradí lépe než my a vyhrají.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

My jedeme do Hořovic vyhrát, nechceme opakovat výkon, který jsme předvedli minulý venkovní zápas v Berouně.

Tip experta: 1 38 - 31 - 31 %
Komentář experta:

Rokycany potřebují bodovat, aby se více přiblížili středu tabulky a domácí prostředí k tomu využijí.

Tip experta: 0 19 - 13 - 68 %
Komentář experta:

Ani jeden tým si myslím, že není spokojen s výsledky, které zatím uhráli a tak to bude i pokračovat.

Tip experta: 2 0 - 6 - 94 %
Komentář experta:

Přeštice si jdou jasně za postupem do ČFL a svojí výkonnost potvrdí i v Sedlčanech.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Rešl 3
2. Tomáš Majerčík 3
3. Pavel Chmelík 2
4. Jan Vodrážka 2
5. Lubomír Musil 2
6. Petr Chovánek 2
7. Pavel Tauber 2
8. Jan Hovorka 2
9. Jakub Teršl 2
10. Venca Likeš 2
11. jaroslav rychal 1
12. Jiří Klik 1
13. Lukáš Bálek 1
14. Karel Chovánek 1
15. Radek Hruška 1
16. jan bulant 0
17. Ladislav Beran 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.