1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom i napodruhé v sezóně odjel s prázdným batohem ze Středočeského kraje


Branky


16

Z posledního výjezdu Lomu ze Středočeského kraje odjížděli na jih Čech bez bodu, když se překvapení událo v Berouně. V předešlém kole Lom hrál ale doma, kde si dokázal poradit se Sedlčany. Hořovice si v minulém kole přivezli pouze bod ze hřiště Jindřichova Hradce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rány pro Lom, jedna z nich v podobě obdržené branky

Do zápasu vstoupili lépe domácí. V 5. minutě utkání vyrobil obrovskou chybu hostující obránce na vlastním velkém vápně. Domácí hráč, který chyby využil připravil svému kapitánovi míč před prázdnou bránu. Jan Pyšek této příležitosti patřičně využil a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Aby toho nebylo dost, přišla pro hosty další rána, tentokrát ale ne v podobě obdržené branky. Jihočechům se zranil kapitán Neužil, kterého čekala operace prasklé achilovky v Hořovické nemocnici, přejeme klidné a brzké uzdravení. Herní projev hostů nebyl špatný, dostávali se do šancí a svého soupeře přehrávali. Co hostům chybělo byla lehkost a klid v zakončení. Největší šanci měl Pfeifer, který se pokusil o lob, ten skončil pouze na břevně za domácím brankářem. Do šaten se šlo tedy za příznivého stavu pro domácí Hořovice.

I přes veškerou snahu hosté ani nesrovnali

Ze šaten vyšli hosté bez Máchy, o přestávce se stihl převléct do dresu Slavík. Ve druhém poločase byli i nadále aktivnější hosté z Lomu. Co jim chybělo v prvním dějství jim chybělo i po změně stran. Dvem gólovky měl například zkušený Šimák, poprvé neuspěl z dorážky, poté nikým nekrytý přestřelil bránu. I mistr tesař se někdy utne. V závěru utkání, kdyz hosté vsadili všechny své síly do ofenzivy jim utekl hořovický hráč, který byl atakován faulem ve vápně Lomu. Následující pokutový kop domácí neproměnili. Míč skončil vysoko nad bránou. Hosté se tedy loučí s hořovickým stadionem bez zisku bodu.



Sestavy


SK Hořovice
J. Tůma [-] - M. Polák [-] (82. F. Čapek [-] ) , R. Jandera [-] , J. Pyšek [-] , A. Kareš [-] (78. V. Königsmark [-] ) , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , O. Bublík [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - R. Vávra [-] , Z. Musiol [-] , D. Neužil [-] (15. F. Vysušil [-] ) , L. Janů [-] , M. Grobár [-] , J. Šimák [-] (84. M. Rabiňák [-] ) , L. Pfeifer [-] (61. J. Madar [-] ) , J. Rabiňák [-] , M. Mácha [-] (46. M. Slavík [-] ) , . Frizoni [-]

ŽK: 22. R. Jandera , 78. J. Smetana , 92. V. Königsmark , 94. O. Bublík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - MAIELLO Francesco, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Zeman
Tip experta: výhra hostů

My jedeme do Hořovic vyhrát, nechceme opakovat výkon, který jsme předvedli minulý venkovní zápas v Berouně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů