Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtý jarní zápas, Rokycany počtvrté prohrály o jedinou branku


Branky


16

Rokycany ve všech třech jarních kláních prohrály vždy pouze o jednu branku. Všechy zápasy byli spíše remízovými utkáními. V Lomu nebyli daleko od vytouženého bodu, doma s Přešticemi dotahovali třígólové manko, bohužel také marně. Naposled prohráli v Katovicích, kde dokonce dvakrát vyhrávali, i přesto odjeli zase s prázdnou. Klatovští si na jaře zatím zapsali do tabulky čtyři body, když okusili každý možný výsledek. Po remíze v Budějovicích, následovala porážka na hřišti Mýta. Naposledy ale vyhráli doma s Mariánskými Lázněmi, ve velmi divokém zápase ve kterém byli viděny čtyři pokutové kopy. V každém z těchto zápasu jim chyběla velká ofenzivní síla podzimu Tonda Presl. Uzdravil se Tonda právě na rokycanský pažit Pod Husovými sady? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka už v prvním poločase

Do tohoto zápasu už zasáhl klatovský Antonín Presl, který byl dlouhodobě zraněný. Také díky němu se hosté dostávali na úvod do pár šancí, branku ale vstřelit nedokázali. Až ve 22. minutě se po rohu dostal míč na kopačku Jakuba Brabce, který jako první překonal domácího Houdka - 0:1. Hosté se neradovali dlouho. Sice kopali další rohový kop, ale ten domácí úspěsně odvrátili, dokonce běželi do rychlého protiútoku. Po průnikové přihrávce se míč dostal k Černému, který našel v malém vápně samotného Petra Ženíška, ten měl úlohu o něco snadnější, stačilo uklidit míč do prázdné brány - 1:1. Když už to vypadalo, že se rokycanští dostali do zápasu, přišla další rána. Klatovští sebrali míč na své polovině. Po nevčasném dostoupení hráčů domácích se objevil za obranou Jan Zajíček, který udělal domácímu brankáři kličku a skóroval do prázdné brány - 1:2. Hosté si tak vzali vedení zpátky! Do šaten se šlo tedy za stavu 1:2 pro hostující celek. 

I přes velkou aktivitu domácích v ofenzívě, nedokázali vstřelit rozdílovou branku

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jedinou změnou, Holek zůstal v šatně jehož nahradil Rybař. Rokycanští nastoupili do druhého dějství jako vyměněni. Dá se říct, že svého soupeře nepustili téměr na svou polovinu hřiště. Jedna šance za druhou, ale Klatovy stále odolávaly. Až v 67. minutě se domácí fanoušci dočkali branky. Znovu v tom byl namočený Černý a Ženíšek. Druhý jmenovaný si počkal na centr svého kolegy na zadní tyči a rybičkou poslal míč za hostujícího brankáře - 2:2. Srováno! Domácí ale i po vstřelené brance nepřestával s tlakem na klatovský hráče. Roh za rohem, šance za šancí, ale rozdílovou branku se jim vstřelit nepodařilo. Branka padla na druhé straně. Po ztrátě míče uprostřed hřišt se míč dostal na pravou lajnu k osamocenému Šoulovi. Vyslal centr do vápna Rokycan, na zadní tyči se objevil samotný Lukeš, jeho pokus o střelu byl ale nepovedený. Míč se dostal tedy k Tondovi Preslovi, který až na druhý pokus procpal míč do sítě - 2:3. Do konce zápasu zbývalo necelých deset minut. Rokycany se pokusily ještě zatlačit a získat alespoň bod. Na konci utkání se ještě srazili dvě hlavy, klatovská odjela bohužel s tržnou ránou na kterou byly potřeba dva stehy, rokycanský hráč to odnesl s monoklem a nateklým okem. 



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , P. Ženíšek [-] , J. Matas [-] , L. Kramer [-] (89. F. Stejskal [-] ) , J. Janota [-] (74. J. Vaščák [-] ) , D. Lehký [-] (74. J. Laubr [-] ) , M. Černý [-] (89. M. Čeliš [-] ) , J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] , D. Holek [-] (46. M. Rybař [-] )

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] (91. L. Marek [-] ) , J. Sojka [-] , J. Brabec [-] , A. Vacek [-] , J. Zajíček [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (60. A. Prančl [-] ) , A. Presl [-] (85. A. Aizner [-] ) , M. Šoul [-]

ŽK: 65. J. Hereit , 74. J. Matas - M. Janda , 32. J. Sojka , 76. A. Vacek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Doubrava Jakub - DUDA Miroslav, FIŠER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Zeman
Tip experta: výhra domácích

Rokycany potřebují bodovat, aby se více přiblížili středu tabulky a domácí prostředí k tomu využijí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů