EXPERT TIP - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 7.11.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jaroslav Brom

Záložník FK Olympie Týn nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 20 - 10 - 70 %
Komentář experta:

Ve šlágru podzimu více věřím Kamenné, která nás minulý týden smázla rozdílem třídy. No, možná i dvou tříd. Oproti tomu Včelná proti nám asi neměla den, v jiných zápasech má skvělé výsledky, přesto ve hře o postup favorizuji Kamennou.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

V Mokrém se konečně probudil spící střelec Petr Kaše a jeho gólostroj se na závěr rozjede naplno, Kameňák odjede z Mokrého s prázdnou.

Tip experta: 1 70 - 0 - 30 %
Komentář experta:

Béčko Lišova potřebuje zabrat, poslední domácí zápas ztratili s námi. Vzhledem ke kvalitě hřiště ve Štěpánovicích očekávám bitvu, která bude mít tolik fotbalové krásy jako zápas Slavie s Plzní. A tři body budou brát domácí.

Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Mladé mělo mizerný vstup do soutěže, chytli se až v zápase s námi, což vlastně není nic těžkého. V rozjetém trendu budou pokračovat a odnesou to Chrášťany.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Jasná jednička, tohle je za barák. Pokud máte investiční peníze, doporučuji vsadit balík na domácího favorita. Klidně i v handicapu. Bude to smršť, radost a gólová exploze. A pak hned ze hřiště hurá na dokopnou.

Tip experta: 0 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Stratég na lavičce Dívčic Zbyňa Maňhal vymyslí takový taktický plán, že Lipíčko bude mít problém dostat se na dostřel branky a Dívčice si odvezou domů bod.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Horní Stropnice uhrála zatím jeden jediný bod. Zajímavostí je, že zrovna s velmi kvalitním soupeřem. S námi. Čtyrák ovšem body doma rozdávat nebude a po podzimu tak bude Olympie jediným týmem, který celek Horní Stropnice nedokázal porazit.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Vondrka 6
2. David Schneider 5
3. Radek Hruška 5
4. Tomáš Kutlák 4
5. Lenka Hanzalová 4
6. Martin Škaroupka 4
7. Miroslav Syrovatka 4
8. Marek Trčka 4
9. Stepan Hajek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.