3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí otočilo nepříznivý výsledek proti Dívčicím a bere tři body


Branky


13. O. Wegenkittl , 14. O. Wegenkittl , 30. O. Kaše (p.) - 1. M. Ježek , 72. M. Ježek
10

Žádnou jednoduchou práci nemělo domácí Lipí s pátým celkem tabulky z Dívčic. Do vedení se velmi brzo dostali hosté, ale domácí rychle zareagovali a během dvou minut vstřelil dvě branky Wegenkittl a otočil tak nepříznivý výsledek pro domácí. Ještě do konce prvního poločasu rozhodl o třech bodech z penalty Ondřej Kaše. Ve druhém poločase už hosté pouze snižili díky druhému gólu Ježka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí během minuty otočili nepříznivé skóre

Hosté měli skvělý vstup do utkání, čehož rychle využili. Hned v 1. minutě totiž Martin Čuhaj našel přesnou přihrávkou mezi obránci Michala Ježka, který se radoval ze sedmnáctého gólu v podzimní části. To byla pro domácí studená sprcha, hosté byli najednou všude a hlavně útočné duo Čuhaj s Ježkem jim způsobovali téžké chvíle. Ve 12. minutě si Tvrzický krásně připravil míč ke střele, domácí brankář Macháček vyrazil míč do tyčky. Poté načechraným centrem našel na pravé straně Adama Cihláře, který našel Ondřeje Wegenkittla, na jehož střelu byl Maršán krátký. O minutu později už domácí vedli. Obrana Dívčic opět nepohlídala domácího kanonýra Ondřeje Wegenkittla, který si připsal svou druhou branku v utkání. Boj na hřišti pokračoval a ve 30. minutě fauloval Šťastný v pokutovém území třetí gól vstřelil z penalty Ondřej Kaše. Lipí tedy dokázalo v prvním poločase vytěžit z minima maximum.a otočit skóre na 3:1.

Dívčice ve druhé půli tlačili, vyrovnání ale nepřišlo

Ve druhé půli se hosté snažili něco udělat s výsledkem a domácí se spíše bránili, šancí však k vidění bylo dost. Tu asi největší měl v 57. minutě Martin Čuhaj. Dívčický útočník vystřelil po rohu zpoza vápna a Macháček se musel pořádně natáhnout, aby míč vyrazil na roh. Dívčice nepolevili ve své aktivitě a neustále se tlačili do pokutového území. Po třiceti minutách druhé půle vyslal nenápadnou střelu Ježek a Macháček se musel pořádně natáhnout, aby míč vyškrábl. O chvíli později se Dívčice radovaly ze snížení. Míč po centru Vladimíra Valenty si našel nohu Michala Ježka a jeho tečovaná střela k překvapení všech skončila v síti - 3:2. Poslední minuty utkání se nesly ve znamení několika šancí na obou stranách, které přerušily zvednuté praporky nebo nepřesná zakončení útočících hráčů. Domácí si už závěr zkušeně pohlídali a po skvělém obratu oslavili cenné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Hráli jsme na hřišti kvalitního týmu z popředí tabulky. Bylo to cítit, hodně lidí, atmosféra okolo. My jsme opět přijeli bez několika hráčů, přesto jsme ale začali výborně. Měli jsme kvalitní vstup do zápasu, vedli jsme a viděli, že se domácí dostávali do křeče a nervozity. Po čtvrt hodině jsme mohli dát druhý gól, kdy měl velkou šanci Tvrzický, což by byl zřejmě hřebíček a věřím, že bychom výsledek již udrželi. Domácí nás však přetlačili dvěma slepenými brankami a poté rozhodli z penalty. I přes porážku jsme předvedli slušný výkon, který je potřeba si přenést do jarních bojů!



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Tengl [-] , M. Zvánovec [-] , J. Holinka [-] , P. Boháč [-] , L. Kruťko [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , T. Dychtl [-] , M. Svoboda [-] , J. Svobodný [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - Š. Hájek [-] , V. David [-] , L. Waldhauser [-] - V. Valenta [-] , P. Semrád [-] , L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] - M. Čuhaj [-] , M. Ježek [-]

Hráči zápasu: O. Wegenkittl , A. Cihlář .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: FLOREK Pavel - KAMLACH Bronislav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: remíza

Stratég na lavičce Dívčic Zbyňa Maňhal vymyslí takový taktický plán, že Lipíčko bude mít problém dostat se na dostřel branky a Dívčice si odvezou domů bod.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích