EXPERT TIP - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 24.10.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Kaše

Záložník TJ Mokré.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Kamenná si hraje svojí vlastní ligu, každému na potkání naděluje slušné příděly a při vší úctě k Chrášťanům tomu nebude jinak ani tentokrát. Očekávám kanonádu hostů, kterou budou řídit tradičně Hanzi se Sirem, dost možná zavěsí i hostující gólman Páťa Brousek, jenž kope penalty a má asi víc gólů než já, jakožto hroťák. Domácí čaroděj Víťa Lhotka se má po svém vítězném comebacku na co těšit.

Tip experta: 1 60 - 10 - 30 %
Komentář experta:

Souboj dvou elitních kanonýrů soutěže – našeho Houstiče a hostujícího Jéži. Věřím našemu snajprovi, který má aktuálně neskutečnou fazónu, že nějakej ten kousek zase přidá a tím nám pomůže získat tři body a prodloužit vítěznou sérii. Na tribuně se určitě bude mačkat minimálně dvacítka diváků, která nás požene za výhrou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

O Včelné platí prakticky to samé, co u Kamenné. Tondlík aspol. nebudou mít na domácím pažitu s Kameňákem větší problém a pohodlně si připíšou do tabulky další tři body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Také v tomto případě volím jedničku. Lipíčko patří k nejlepším týmům soutěže a i když to letos na jejich vysněný postup nevypadá, Hodějovice by pro ně neměly být překážkou. Trefit by se mohl Wegi, pokud tedy nastoupí a nebude plnit rodinné povinnosti. Žlutá karta v dresu Lipíčka Jirka „Hlava“ Říha – kurz 1.01.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Hosté si udělají nedělní poobědový výlet, odvezou si bůra a pojedou zase zpátky. Nic proti hostům, Stropnici jsem hrát zatím neviděl, ale dle ohlasů zde na webu to vypadá, že je nejslabším týmem soutěže a největším aspirantem na sestup.

Tip experta: 1 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Lišáci na mě v našich vzájemných zápasech udělali větší dojem než týnští. Očekávám vyrovnaný zápas s těsným vítězstvím domácích. Leda že by v hostujících barvách nastoupil toho času zraněný světoběžník a zaměstnanec mé oblíbené značky zlatavého moku Jarda Brom a předvedl zase nějaké čtyřbrankové galapředstavení.

Tip experta: 1 73 - 9 - 18 %
Komentář experta:

Ač dle tabulky by měli být mírným favoritem BlackDubáci, věřím spíš domácím. S Dubem jsme hráli minulý týden a opět při vší úctě a s pokorou mě o svých kvalitách příliš nepřesvědčil. Roli určitě sehrál i úzký kádr, kdy neměli nikoho na střídání, naproti tomu Čtyrák má mladý tým a má kam sáhnout. Ukopnout by se mohl mladej Sedlo, pokud ovšem nestráví celý pátek a sobotu v Maximu a podobných místech, jako je u něj zvykem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Stepan Hajek 5
2. Martin Škaroupka 4
3. Lenka Hanzalová 4
4. Honza Valenta 4
5. Josef Nedorost 4
6. Miroslav Syrovatka 4
7. Marek Trčka 4
8. Jiří Vondrka 2
9. Viktor Jelínek 2
10. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.