0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice nedokázaly využít své šance a v Mokrém remizovaly


Branky


10

Zápas, který měl jasného favorita, avšak nikoliv vítěze – to byl duel 11. kola III. třídy mezi Mokrým a Dívčicemi. Hostující celek byl po většinu utkání více na míči, brankáře Zhukova však nepřekonal. Domácí hrozili jen sporadicky, a tak po konečném hvizdu byl bod pro ně dosti cenným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Domácí do zápasu vstoupili lépe, když se hned ve třetí minutě ocitl za obranou nikým nebráněný Houska, ale Maršána nepřekonal. O dvě minuty později měl stejný hráč šanci napravit své předešlé zaváhání, ale hlavičkou nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Domácí úvodní aktivitu podtrhla akce ze čtrnácté minuty, když si po dobré nahrávce sběhl do vápna Beneda, ale jeho střela skončila vedle. Ve 21. minutě měl velkou šanci Beneda, ale tyč brankáře Maršána byla proti. Hosté to v prvním poločase zkoušeli spíše centrovanými balóny do vápna soupeře, ale tam kraloval Zhukov. Po jednom z takových centrů se poroučel k zemi Strnad, ale rozhodčí i přes protesty pokutový kop neodpískal. Přibližně od 25. minuty převzali otěže zápasu hosté a začali diktovat tempo. Domácí se jen bránili a rychle se zbavovali míče, jenže toho hráči hostujícího celku nedokázali využít. Velké šance měly Čuhaj, Rejdal nebo Tvrzický, ale branka z toho nebyla. Na druhé straně zachránila hostujícího brankáře tyč. Kvůli mnoha zkaženým přihrávkám se Dívčice sami připravovaly o možnost vážně ohrozit brankáře, který tak v prvním poločase nemusel řešit další vážnější situaci.

Ani ve druhé půli branka nepadla, oba týmy tak berou pouze bod

Krátce po příchodu z kabin se do první šance řítil Kaše, ale přihrávkou pod sebe žádného spoluhráče nenašel. V 50. minutě podržel Zhukov svůj tým, když z bezprostřední blízkosti zaváhal opět Čuhaj. Stejný hráč si o tři minuty později mohl spravit chuť, ale jeho samostatný únik skvělým zákrokem zlikvidoval opět brankář. Po střele Dvořáka předvedl skvělý reflex brankář Maršán, ale hlavou narazil o tyčku a musel být ošetřen. I ve druhém poločase měly Dívčice herně navrch, ale opět měly problémy se zakončením. Když už míč skončil v brance, tak se pískal utočný faul Tvrzického. Za zmínku stojí i tvrdá rána Strnada, ale nedokázal se prosadit přes domácí obranný blok. A když jsme ani v závěrečných minutách neměli možnost vidět žádnou vážnější brankovou příležitost, oba týmy si tak za bezbrankovou remízu body rozdělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Chtěli jsme konečně získat tři body z venku. To se nám nepovedlo, vzhledem k průběhu utkání jsme trošku zklamaní. Hráčům jsem ale za výkon poděkoval, zápasu chyběl jen gól. Měli jsme tři veliké šance, které jsme neproměnili. Měli jsme převahu, bohužel jsme ji nedokázali přetavit v branky. Mokré je silným týmem, hrají nepříjemný silový fotbal. I tak jsme měli ve druhé půli velký tlak, ale opět jsme nedali šance.



Sestavy


TJ Mokré
V. Zhukov [-] - M. Hrstka [-] , A. Hošna [-] , R. Rottner [-] , P. Hála [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , P. Kaše [-] , V. Klement [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] , V. David [-] - O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] , V. Valenta [-] , P. Semrád [-] , L. Tvrzický [-] - M. Čuhaj [-] , V. Strnad [-]

ŽK: 41. V. Zhukov , 61. R. Beneda , 88. V. Voleman - 20. V. Valenta , 63. L. Tvrzický .
Hráči zápasu: V. Zhukov - M. Maršán .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - MATĚJKA Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:02
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 10:17
Jan Valenta

Expert: Petr Kaše
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou elitních kanonýrů soutěže – našeho Houstiče a hostujícího Jéži. Věřím našemu snajprovi, který má aktuálně neskutečnou fazónu, že nějakej ten kousek zase přidá a tím nám pomůže získat tři body a prodloužit vítěznou sérii. Na tribuně se určitě bude mačkat minimálně dvacítka diváků, která nás požene za výhrou.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:39

Tip: výhra hostů