EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 5.9.2021


Zpět na experttip

Michal Pěntka

V programu čtvrtého kola I. A třídy opět najdeme sedm zajímavých zápasů. Nejvíce fanoušků si nejspíše najde cestu do Kravař, protože tam dorazí nedaleké Mokré Lazce. Kromě tohoto prestižního derby se můžeme těšit například na souboj nováčka soutěže ze Zlatník s Bolaticemi anebo utkání mezi Malými Hošticemi a Štěpánkovicemi. Role experta se tentokrát zhostil zkušený útočník Michal Pěntka, jehož Ludgeřovice míří do ostravské Vřesiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

V nedělním odpoledni nás čeká obrovská šichta, kterou bereme jako výzvu. Budeme čelit soupeři, který vede tabulku a dávno není soupeřem, o kterém se šeptalo, že patří do skupiny tvrdých kopáčů. Ba naopak a těšíme se i na pěkný areál, kde to domácí fans dokáží pobláznit. Už by se nám také měla vrátit do sestavy snad pětice hráčů, kteří byli z různých důvodů mimo, a tudíž můžeme být optimisticky naladěni. Věřím v bodový zisk. Tip 2

Daniel Schrom 1

David Melzoch 2

Ondřej Diviš 0

Marek Lišaník 0

Ondřej Pytlík 0

Milan Petrík 0

Michal Pěntka 2

Marek Wendtner 1

Tony Tony 1

Dominik Klinger 2

Komentář:

Vřesina měla poslední 2 zápasy štěstí na své straně, kdy zvítězila gólem v poslední minutě. Ludgeřovice se posledním zápasem chytily a zvítězí i tentokrát. Tip 2.

Jan Grygarčík 2

David Kostka 2

Jakub Hradil 0

Dominik Šebesta 2

Antonín Lyčka 0

Marek Kulaviak 0

Karel Klos 0

Daniel Kožík 0

Zpět na experttip