EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 8.8.2021

0

Expertem úvodního kola je Jakub Bačkovský z Ledče.

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Bačkovský

Mladý fotbalista poprvé opustil Přibyslav a v novém ročníku bude oblékat dres Ledče. S tou ho čeká těžká premiéra v Nové Vsi!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Tohle bude zápas Davida a Goliáše… Bedřichov v přípravě teď nedávno prohrál s Kouty, Naopak Pelhřimov bude opět favoritem soutěže, v tomhle zápase padne hodně branek, tady bych si dokázal tipnout i přesný výsledek 0:7.

Tip experta: 2 54 - 23 - 23 %
Komentář experta:

Trošku jsem sledoval přípravy týmů, v tomhle zápase si myslím, že v letošní sezóně bude favoritem právě béčko Velmezu, přece jenom v přípravě teď porazili i divizní Polnou a v letošní sezóně budou výše než obvykle. Náměšti se navíc dle mých informací zranil stoper Čermák, což bude za mě docela čitelná ztráta. Proto v tomhle zápase vidím jasnou 2!

Tip experta: 2 62 - 23 - 15 %
Komentář experta:

Okříšky psaly, že omladily sestavu, o Žirovnici jsem slyšel, že se tam zranil Cajz, což je také dost klíčový hráč. Bude to vyrovnaný zápas, ale šťastnější nakonec budou hosté.

Tip experta: 0 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Tady o těch týmech jsem slyšel asi nejméně. Každopádně Sapeli budou opět výborně připraveni, navíc hrají doma ve Stáji, tam moc týmů body nezískává. Naopak Speřice je poslední tým z té top3, takže si myslím, že to bude vyrovnané utkání a neuvidíme moc branek. Tipuji remízu.

Tip experta: 2 31 - 0 - 69 %
Komentář experta:

Přibyslav je tým, ze kterého jsem odešel, jsem zvědav, jak na tom kluci letos budou… věřím tomu, že lépe než tomu bylo v minulých letech, ale opět se potýkají s nějakými zraněnými, tak nevím v jakém rozpoložení nastoupí proti Třebíči, která hodně posílila a myslím si, že z Přibyslavi si odveze všechny body.

Tip experta: 0 79 - 14 - 7 %
Komentář experta:

O Nové Vsi jsem toho letos příliš neslyšel, ale opět si myslím, že právě oni budou patřit mezi tři nejlepší týmy. Naopak nám v Ledči se příprava moc nedařila, ale i tak si věřím a doufám, že budeme prvním, kdo obere jednoho z favoritů soutěže o body. Tipuji remízu.

Tip experta: 2 54 - 8 - 38 %
Komentář experta:

Nováčka z Vrchoviny jsem viděl v přípravném utkání proti Přibyslavi. Mají hodně mladý tým a jejich výkony letos budou jako na houpačce, Naopak Chotěboř bude chtít nováčka porazit. Myslím si, že v tomhle zápase si Chotěboř odveze všechny body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Adam Vostál 5
2. Michal Maar 4
3. Petr Kříž 4
4. Luboš Mlejnek 4
5. Venca Likeš 4
6. Karel Pazderka 4
7. Petr Jelínek 3
8. Luděk Freudenreich 3
9. Lubos Lacina 3
10. Ladislav Beran 3
11. Jakub Bačkovský 3
12. jan bulant 2
13. Jana Vencova 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.