3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si doma poradila s Ledčí n. Sázavou


Branky


28. M. Žák , 80. O. Starý , 90. F. Nečas
14

Nová Ves přivítala 7.8.2021 Ledeč nad Sázavou. Oba týmy zakončily letní přípravu porážkou, ale i tak v tomto zápase byli domácí mírnými favority. Od začátku to ale tak nebylo… 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatná komunikace hostujících stoperů vedla k vedoucí brance domácích

V úvodu utkání diktovala tempo spíše hostující Ledeč. Domácí, ale začali přebírat tempo hry, nakonec se v prvním poločase hra vyrovnala a sledovali jsme fotbal nahoru, dolu. První větší šanci měl hostující Trpišovský, ale v koncovce mu míč z brankové čáry vykopl domácí stoper Havlík. O chvíli později ve 28. minutě se první šance dočkali také domácí a hned se ujala. Po nedohodě mezi hostujícími stopery se hra dostala k ledečské brance a tam si domácí třikrát přihráli, nakonec z toho byl šťastný gól domácích – Žák 1-0.

Od té branky, jako by se domácí uspokojili a Ledeč byla opět mírně lepší. Ovšem šance jsme už neviděli. První poločas skončil výsledkem 1-0.

Fotbal nahoru dolu, body ale brala pouze Nová Ves

Do druhého poločasu oba týmy nastoupily v podobném tempu. Největší šanci měl po rohovém kopu domácí obránce Forchtsam, který po rohovém kopu zůstal úplně sám na zadní tyči, ovšem jeho hlavička přeletěla prázdnou branku. I po této situaci se skóre neměnilo. Domácí začínali přebírat otěže zápasu a hostům začali docházet síly. Pořád jsme ale viděli fotbal nahoru, dolu, a to muselo fanoušky bavit. Domácí hrozili spíše ze standartních situací, hosté naopak z rychlých brejků, bohužel pro ně se žádný z nich neujal ani v šanci, natož v gól. Jedinou šanci v 75. minutě měl hostující Trpišovský, který dával pod sebe, ale nikdo míč nedokázal zakončit. Pak přišla rychlá akce domácích, opět to bylo po chybě hostů. Domácí záložník na pravé straně prošel a poslal míč po zemi do vápna. V 80. minutě doklepl míč do sítě útočník Starý. Poté už opět diktovali tempo domácí… Bohužel pro hosty v 90. minutě po podobné akci jako při druhé brance doklepl míč do sítě střídající František Nečas. Rozhodčí Hanzl ještě nastavil 2 minuty, ale v těch se nic podstatného nestalo a domácí si tak odnášejí první tři body do tabulky, naopak pro hosty to je velice hořká porážka, jelikož byli prakticky po celý zápas více jak vyrovnaným soupeřem.



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Jakub Bačkovský ( útočník ): "Do zápasu jsme nevstoupili vůbec špatně, byli jsme i lepší. Bohužel jsme udělali chybu a domácí ji hned využili… Nicméně nás to nepoložilo a opět jsme drželi více míč a byli lepší, ale když si vytvoříte jednu šanci za poločas tak je to prostě málo… Na držení míče se fotbal bohužel nehraje. Ve druhém poločase to byl opět vyrovnaný fotbal, my jsme nedokázali dostat se do šancí… I proto domácí pak udeřili. Došli nám síly a domácí toho využili, nakonec nám dali další dva góly a nás to hodně mrzí… nezasloužili jsme si prohrát, natož takovým výsledkem."



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Starý [-] (46. F. Nečas [-] ) , J. Šandera [-] (67. J. Ptáček [-] ) , O. Starý [-] (87. V. Novotný [-] ) , M. Žák [-] , O. Dacer [-] , V. Komínek [-] (59. M. Kuchta [-] ) , O. Forchtsam [-] , L. Komínek [-] , J. Havlík [-] , J. Nečas [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Venc [-] - S. Bezděk [-] (76. M. Havel [-] ) , P. Pešek [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , L. Vodička [-] (80. J. Fišer [-] ) , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , V. Horký [-] (63. M. Vágner [-] ) , F. Gramer [-] , J. Bačkovský [-]

ŽK: 37. M. Žák , 49. J. Havlík - 16. S. Bezděk , 80. J. Gramer , 89. M. Toula .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HANZL Daniel - SVOBODA Patrik, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: remíza

O Nové Vsi jsem toho letos příliš neslyšel, ale opět si myslím, že právě oni budou patřit mezi tři nejlepší týmy. Naopak nám v Ledči se příprava moc nedařila, ale i tak si věřím a doufám, že budeme prvním, kdo obere jednoho z favoritů soutěže o body. Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích