0:1
(0:0)
82. N. Bibr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 10:00

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Náměšti rozhodl gól z 82. minuty


Branky


82. N. Bibr
13

Novou sezónu Krajského přeboru Vysočina mužů načalo utkání mezi domácí Náměští nad Oslavou a hostující juniorkou Velkého Meziříčí hrané o sobotním dopoledni. O výsledku tohoto zápasu rozhodl gól, který padl 8 minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nenabídla

Do utkání vstoupili domácí i hosté s cílem neinkasovat a tomu odpovídal i herní projev. Téměř celé utkání bylo až na jednu velmi vydařenou standardku hostujícího Velkého Meziříčí ze závěrečných minut víceméně remízové. Oba týmy si vytvářely pouze náznaky gólových šancí. Hosté byli běhavějším týmem, na straně domácí Náměště nad Oslavou hrozil zejména dorostenec Chadim.

 

S přibývajícím časem bylo stále více než jasné, že toto utkání rozhodne jediná chyba nebo jedna povedená akce. Do kabin se ale po úvodních 45 minutách rozešli oba soupeři ještě smírně - 0:0. 

 

 

 

O osudu utkání rozhodla pěkná standardka v provedení Bibra

Utkání nakonec opravdu rozhodla "jedna chyba a jedna povedená akce". A to když se domácí 8 minut před koncem řádné hrací doby dopustili nedovoleného zákroku a Meziříčští tak měli k dobru standardku. Ta se jim povedla více než dobře. Rozehrál ji Bibr. Jeho prudká střela trefila nejprve břevno, od něj se míč odrazil na brankovou čáru, znovu do břevna a nakonec skončil v síti - 0:1. Domácí poté přidali mírně na aktivitě. Jedinou vážnější šanci na vyrovnání ale měli až při rohu v nastaveném čase, kdy hlavičku Horta vyrazil tělem z brankové čáry jeden z obránců. Tři body si tak nakonec odvezla juniorka Velkého Meziříčí. 



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - J. Rubák [-] , T. Tumurbaatar [-] , T. Nekuda [-] , M. Cabák [-] - M. Netrda [-] (83. J. Tomek [-] ) , R. Durajka [-] , J. Klíma [-] (59. P. Hrobař [-] ) , J. Chlup [-] , M. Anna [-] (59. M. Matoušek [-] ) - M. Chadim [-] (90. J. Hort [-] )

FC Velké Meziříčí B
T. Kolouch [-] - L. Berka [-] , M. Malata [-] , P. Chalupa [-] (78. D. Karmazín [-] ) , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , M. Sysel [-] , M. Mička [-] , M. Malata [-] (73. F. Mužátko [-] ) , D. Ráliš [-] , N. Bibr [-] (86. M. Koudela [-] )

ŽK: 62. J. Chlup - 39. D. Krčál , 72. D. Ráliš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Stehlík Michal - KLINER Jan, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Trošku jsem sledoval přípravy týmů, v tomhle zápase si myslím, že v letošní sezóně bude favoritem právě béčko Velmezu, přece jenom v přípravě teď porazili i divizní Polnou a v letošní sezóně budou výše než obvykle. Náměšti se navíc dle mých informací zranil stoper Čermák, což bude za mě docela čitelná ztráta. Proto v tomhle zápase vidím jasnou 2!

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: remíza