V. Veselý 31. (p.)
R. Hlaváč 84.
2:1
(1:0)
52. F. Janda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vrchoviny se uvedla v krajském přeboru vítězně


Branky


31. V. Veselý (p.) , 84. R. Hlaváč - 52. F. Janda
13

Poté, co se před začátkem sezóny odhlásily z KP Vysočina Šebkovice, dostala dle pravidel možnost nahradit je v nejvyšší krajské soutěži rezerva Nového Města na Moravě. Vstup do soutěže se jí náramně povedl. Před vlastními diváky Vrchovina porazila Chotěboř 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól utkání padl z penalty

První půlhodinka zápasu byla ve znamení oťukávání se, bylo ale vidět hodně soubojů a pro oko diváka se hrál od začátku líbivý fotbal. Ti neviděli mistrovské utkání dlouhých 10 měsíců.

Vedení se domácí ujali ve 30. minutě, kdy se z penalty, která byla nařízena za podražení domácího hráče v pokutovém území, trefil Veselý. Těsně před koncem první půle pohrdl domácí tutovkou útočník Slavíček, a to když dostal z pravé strany přesnou přihrávku od Sytaře. Dobře postavený obránce hostí ale Slavíčka vykryl.

Somerauer odmítl vedení Chotěboře

 

Lepší nástup do druhé půle měli hosté, v 52. minutě vyrovnal na 1:1 hlavou Janda. Po čtyřech minutách se sám na Sáblíka řítil hostující Bělovský, jeho střelu gólman Vrchoviny vyrazil na roh. V 71. minutě se v tutové příležitosti netrefil na malém vápně hlavou hostující kapitán Somerauer. V tuto dobu domácí byli dosti pod tlakem, jak se říká "šlapali vodu", stačilo je dorazit druhou brankou. Deset minut před koncem zápasu se mezi obránci protáhl Polnický, ale jeho střelu zlikvidoval Dobrovolný a následnou dorážku Sytaře vyrazil na roh. Domácí se zvedli k závěrečnému náporu. V 84. minutě přišel dlouhý pas napříč hřištěm od Červenky, který našel Hlaváče. Ten si potáhl míč do vápna a jeho střela po zemi rozvlnila síť hostí podruhé - 2:1. Těsné vítězství znamená historicky první tři body do tabulky KP.

 

(převzato z www.sfkvrchovina.com)



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
A. Doležal [-] (46. R. Červenka [-] ) - D. Bača [-] (46. M. Sáblík [-] ) , J. Chytrý [-] , V. Veselý [-] , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] (72. J. Liška [-] ) - P. Sytař [-] , R. Blažíček [-] (81. M. Šmída [-] ) , R. Hlaváč [-] - L. Slavíček [-] , L. Polnický [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - D. Muzikář [-] (46. T. Keller [-] ) , F. Tůma [-] , M. Moravec [-] , L. Dočekal [-] - M. Somerauer [-] , P. Chlad [-] , J. Voborník [-] , J. Stránský [-] , O. Bělovský [-] (73. P. Hanousek [-] ) - F. Janda [-] (63. A. Nedvěd [-] )

ŽK: 51. P. Sytař , 74. J. Chytrý , 79. R. Hlaváč - 18. J. Voborník , 62. T. Keller , 77. L. Dočekal .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - KARLÍK Ondřej, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Nováčka z Vrchoviny jsem viděl v přípravném utkání proti Přibyslavi. Mají hodně mladý tým a jejich výkony letos budou jako na houpačce, Naopak Chotěboř bude chtít nováčka porazit. Myslím si, že v tomhle zápase si Chotěboř odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích