0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice nadělily Polné "búra"


Branky


14

Do nové sezóny po dlouhé vynucené pauze vstoupili výborně fotbalisté Speřic, tým, který již delší dobu rozhodně patří do čela tabulky krajského přeboru. V utkání na Sapeli se rozstříleli a svému soupeři nasázeli hned pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na nic nečekali

Zápas v Sapeli Polná začal po deštivé noci lépe pro Speřice. Hned ve 12. minutě se prosadil David Jančík, který po neproměněné tutovce Pavla Svobody doklepl míč do prázdné brány. V následujících minutách se hra odehrávala převážně ve středu hřiště, v ní dominovali fotbalovější hosté. Domácí hrozili zejména centrovanými míči a po standardních situacích. Ve 24. minutě se dostal do úniku Svoboda, obešel Pokorného a bylo to 0:2. Hned ve 30. minutě se do velké šance dostal Holenda, ale velkou tutovku zazdil. Naštěstí jeho zaváhání napravil ve 32. minutě Martin Pohan a bylo to 0:3. Domácí se sice snažili, ale do žádné velké příležitosti se nedostali a byl konec prvního poločasu.

 

Zázrak se ve druhé půli nekonal

Po přestávce měli domácí velkou šanci v podobě trestného kopu z vápna, ale trefili jen břevno a to je zamrzelo, známé "nedáš-dostaneš" přišlo v 52. minutě, když se přihrávkou pod sebe prosadil Patrik Soukup. Poté už tempo zápasu upadlo a spíše se hrálo mezi vápny. Hosté si výsledek pohlídali. Sapeli se ještě snažili kontrovat, ale výborný Maďar v brance Speřic hosty podržel. V 82. minutě ještě upravil výsledek na konečných 5:0 po centru Vlčka Jiřík a přišel konec utkání, z kterého si zcela zaslouženě všechny body odvezli Speřičtí.



Ohlasy k zápasu



TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (záložník): "Přijeli jsme na půdu nepříjemného soupeře. Čekali jsme, že to bude těžký zápas. Ale pohlídali jsme si jejich hru a čekali jsme na příležitosti, které jsme většinou proměnili. Zápas jsme kontrolovali a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Košík [-] (46. J. Vacek [-] ) , M. Šimek [-] (46. Š. Bambula [-] ) , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , F. Dvořáček [-] , J. Mužík [-] (57. P. Fišer [-] ) , M. Mikeš [-] , J. Szabó [-] (74. D. Procházka [-] ) , D. Skotar [-] , T. Reiterman [-]

TJ Dálnice Speřice
P. Maďar [-] - M. Řezáč [-] , M. Štěpánek [-] , M. Fukan [-] , T. Marek [-] (78. P. Jiřík [-] ) - M. Pohan [-] (74. J. Merunka [-] ) , D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , J. Holenda [-] - P. Svoboda [-] (78. V. Zach [-] ) , P. Soukup [-] (61. J. Moravec [-] )

ŽK: 42. T. Reiterman , 58. J. Mužík - 46. M. Štěpánek .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, MACHÁT Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: remíza

Tady o těch týmech jsem slyšel asi nejméně. Každopádně Sapeli budou opět výborně připraveni, navíc hrají doma ve Stáji, tam moc týmů body nezískává. Naopak Speřice je poslední tým z té top3, takže si myslím, že to bude vyrovnané utkání a neuvidíme moc branek. Tipuji remízu.

Tip: remíza

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů