EXPERT TIP - 1.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 15.8.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Po dlouhé nucené pauze konečně začíná nová sezóna soutěží. V prvním kole 1.A tř. sk. B se s námi podělil o své tipy stoper Filip Zadražil z FC Chýnov.




Filip Zadražil

stoper FC Chýnov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 46 - 9 - 45 %
Komentář experta:

Budějcká Lokotka je solidní tým, který umí potrápit. V tomto zápase ale budu věřit ambicióznímu Kovářovu, který se v nové sezóně určitě bude chtít rvát o čelo tabulky. Loni si s Lokotkou poradili doma 4:0 a o něco mírnější příděl čekám i v sobotu dopoledne.

Tip experta: 0 69 - 31 - 0 %
Komentář experta:

Derby dvou jediných zástupců jindřichohradeckého okresu na úvod sezóny je pro mě dost těžko predikovatelný zápas. Dačice odehrály loni několik skvělých utkání, ale pro Včelnici bude zase jistou výhodou domácí prostředí. I proto tuším (po herně vyrovnaném průběhu) remízové skóre.

Tip experta: 1 59 - 8 - 33 %
Komentář experta:

Po několika neúspěšných pokusech vyhlašuje Metík opět útok na horní patra tabulky. Jak jsem jim to v minulých letech nevěřil, něco mi říká, že letos už by to mohli prolomit. Konečně jim dospěla jejich silná dorostenecká generace, která se bude chtít ukázat. Svou kvalitu předváděli už v přátelácích a nevidím důvod, proč by si ji neměli přenést i do mistráků. Bernartice tedy zřejmě zaskočí hlavně obratností a dobrou kondicí a vyválčí tři body.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

V případě Ševětína se obávám, že naváží na předchozí sezóny a nebudou předvádět zrovna nejpřesvědčivější výkony. Myslím, že zkušený lišovský tým si na svém svatostánku dojde bez problémů pro vítězství.

Tip experta: 1 75 - 8 - 17 %
Komentář experta:

U Nemanic často platí, že venku jim to nelepí tak dobře, jako doma. Zvlášť když je jeho soupeřem takticky vyspělý tým z Veselí nad Lužnicí. To pak nemohu jinak než věřit ve výhru domácích.

Tip experta: 0 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Další derby, které snad může dopadnout úplně jakkoli. K favorizaci jednoho z celků mě nepřiměly ani dostupné výsledky z letní přípravy. V tomto případě proto opět tipuji remízu.

Tip experta: 1 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

V tomto zápase musím jednoznačně věřit ve vítězství Chýnova. Přijede sice jeden z favoritů soutěže, ale z kabiny domácích se proslýchá, že chuť vyhrát je enormní. Cesta k vítězství ale povede jen přes organizovanost, zodpovědnost, důraz a píli. Pokud se po této cestě vydáme, myslím, že bychom mohli shrábnout tři body a díky tomu úspěšně vstoupit do nového (snad už konečně kompletního) ročníku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Vašíček 4
2. Miroslav Slípka 3
3. Lukáš Burda 3
4. Jan Čermák ml 3
5. Lubomír Musil 2
6. Venca Likeš 2
7. Vojtěch Kollárik 2
8. Pavel Tauber 1
9. Jiří Klik 1
10. Adam Matoušek 1
11. Ladislav Beran 1
12. jan bulant 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.